Kourtney Kardashian fødte på samme dato for andre gang

Kourtney Kardashians sønn Mason fikk lillebror i bursdagsgave.

PERFEKT GAVE: Kourtney Kardashians sønn Mason fikk en lillebror i bursdagsgave da han ble 5 år gammel. Foto: All Over Press
PERFEKT GAVE: Kourtney Kardashians sønn Mason fikk en lillebror i bursdagsgave da han ble 5 år gammel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kourtney Kardashian (35) fødte søndag sitt tredje barn. 14. desember kom sønnen til verden, på samme dagen som hennes eldste sønn Mason ble fem år. Sammen med Scott Disick (31) har hun også Penelope (2).

Fødselen kommer bare ti dager etter at «Keeping up withe the Kardashian»-stjernen poserte naken med babymagen for dujour.com. Hun var da tydelig stolt av sin gravide mage.

- Det er en fantastisk følelse, den forandringen som kroppen går igjennom. Det er noe ved det som gjør at jeg føler meg sterk, stolt og vakker. Jeg nyter det, sa hun til nettsiden.

Det stuntet kommer tre uker etter at hennes søster Kim skapte store overskrifter ved å vise seg naken på trykk i bladet «Papermag»,

Nyheten om graviditeten kom i begynnelsen av juni, men Kourtney har alltid sagt at hun vil ha mange barn. Under en episode av realityserien «Keeping up with the Kardashians» i 2012, sa hun at hun ikke likte å bruke p-piller.

- Livet handler om å få barn. Jeg dropper p-piller nå - jeg tror ikke på det lenger, sa Kourtney den gangen.

FAMILIEN: Her er kjæresten Scott Disick sammen med de to barna, Mason og Penelope.  Foto: Stella Pictures
FAMILIEN: Her er kjæresten Scott Disick sammen med de to barna, Mason og Penelope. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Kim fikk beskjed om at hun aldri kunne få barn igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer