Kourtney Kardashian feiret Thanksgiving med eksen

Scott Disick var med da Kardashian-familien feiret den amerikanske høytiden sammen. Se bilder fra feiringen!

FEIRET SAMMEN: Kourtney Kardashian og Scott Disick gikk fra hverandre i juli. De siste dagene har de blitt observert sammen flere ganger.
FEIRET SAMMEN: Kourtney Kardashian og Scott Disick gikk fra hverandre i juli. De siste dagene har de blitt observert sammen flere ganger. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I juli i år ble det slutt mellom Kourtney Kardashian (36) og Scott Disick (32) etter ni år som kjærester.

De har barna Mason (5), Penelope (3) og Reign (9 mnd) sammen, og da Kardashian-familien feiret Thanksgiving torsdag, valgte Kourtney og Scott å tilbringe høytiden sammen.

Kourtneys lillesøster, Kylie (18), delte et bilde av storfamilien på Instagram. Under bildet skrev hun: «Jeg er takknemlig for min blandede familie».

Faren til Kylie og Kendall Jenner (20), Caitlyn Jenner (66), stod frem som kvinne i sommer. Selv om overgangen har vært tøff for familien, var også hun en selvskreven gjest under feiringen.

Saken fortsetter nedenfor.

thankful for my blended family

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Vil vinne Kourtney tilbake

Scott - som mistet begge foreldrene sine i løpet av kort tid - har slitt med alkoholproblemer, men nå skal han ha vært på avrusing. Flere kilder hevder han er klar til å få orden på livet sitt igjen. Disick skal ha en plan for hvordan han skal vinne Kourtney tilbake.

- Det har vært vanskelig å gå fra å ha alle dere til å ikke ha noen. Du glemmer hvordan det er når du er på fylla. Jeg tok den verste avgjørelsen noensinne, sa Scott i realityserien «Keeping Up With the Kardashians» ifølge Daily Mail.

Dette er ikke første gangen det tidligere paret har tilbrakt tid sammen etter bruddet. I følge People ble Kourtney og Scott observert på lunsj sammen på Marmalade Café i Calabasas dagen før familieselskapet.

Dette er første Thanksgiving for vesle Reign (11 mnd), og det la Kourtney ut bilde av på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

First Thanksgiving. #blessed

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Delte bilder av feiringen

Den profilerte familien er kjent for å dele sine private øyeblikk med omverdenen, og flere av familiemedlemmene la ut bilder av det overdådige Thanksgiving-måltidet på Instagram.

Det var Khloé Kardashian (31) som var vertinne, og mamma Kris Jenner (60) var tydelig stolt av datterens innsats:

Saken fortsetter nedenfor.

KoKo's Kitchen

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Beautiful setting for a beautiful day

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Glimret med sitt fravær

De kjente søstrenes bror, Rob Kardashian (28), har holdt en lav offentlig profil i lang tid, og han glimrer også med sitt fravær på det nye Thanksgiving-familiebildet.

Etter at han gikk drastisk opp i vekt, ble han dypt deprimert og nektet å stille opp i familiens TV-program «Keeping Up With the Kardashians».

Rob skal også ha kuttet kontakten med flere av familiemedlemmene.

IKKE ENKELT: Robert Kardashian skal ha hatt problemer med å takle rampelyset etter at han gikk opp i vekt. Her er han med støresøster Kim på Grammy Awards i 2011. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
IKKE ENKELT: Robert Kardashian skal ha hatt problemer med å takle rampelyset etter at han gikk opp i vekt. Her er han med støresøster Kim på Grammy Awards i 2011. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Trodde jeg var helt gal

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer