Babyboom i Kardashian-familien:

- Kourtney Kardashian er også gravid

Angivelig venter reality-stjernen sitt fjerde barn.

BLIR FORELDRE?: Nå hevder sladrepressen at Kourtney Kardashian venter sitt fjerde barn - det første med modellkjæresten Younes Bendjima. Her er de to sammen i Paris under moteuken i september. Foto: wan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
BLIR FORELDRE?: Nå hevder sladrepressen at Kourtney Kardashian venter sitt fjerde barn - det første med modellkjæresten Younes Bendjima. Her er de to sammen i Paris under moteuken i september. Foto: wan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det har vært en begivenhetsrik høst i den populære Kardashian- og Jenner-familien. Kim (36), Khloé (33) og Kylie (20) skal angivelig alle tre bli foreldre i løpet av de kommende månedene.

Venner av Kylie og kjæresten Travis Scott har kommet med gratulasjoner, folk i «Keeping Up With The Kardashians»-produksjonen har gratulert Khloé og Kim har rett og slett bekreftet at hun blir trebarnsmor selv - via surrogat.

Og nå kan det se ut til at også Kourtney Kardashian (38) venter barn - i hvert fall om man skal tro Life & Style og In Touch Weekly.

Ifølge nettstedene er Kourtney gravid med sin nye, nesten 15 år yngre kjæreste, modellen Younes Bendjima (24).

- Hun er ekstatisk

Kourtney Kardashian har tre barn fra før av, med ekskjæresten Scott Disick (34).

Scott har den siste tiden blitt koblet til kjendisdatter og modell Sofia Richie (19), mens Kourtney har vært sammen med Younes siden i fjor høst - det var i hvert fall da romanseryktene begynte å svirre rundt duoen.

I desember har det gått tre år siden Kourtney ble mamma for tredje gang, da sønnen Reign (2) ble født.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer