Babyboom i Kardashian-familien:

- Kourtney Kardashian er også gravid

Angivelig venter reality-stjernen sitt fjerde barn.

<strong>BLIR FORELDRE?:</strong> Nå hevder sladrepressen at Kourtney Kardashian venter sitt fjerde barn - det første med modellkjæresten Younes Bendjima. Her er de to sammen i Paris under moteuken i september. Foto: wan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
BLIR FORELDRE?: Nå hevder sladrepressen at Kourtney Kardashian venter sitt fjerde barn - det første med modellkjæresten Younes Bendjima. Her er de to sammen i Paris under moteuken i september. Foto: wan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det har vært en begivenhetsrik høst i den populære Kardashian- og Jenner-familien. Kim (36), Khloé (33) og Kylie (20) skal angivelig alle tre bli foreldre i løpet av de kommende månedene.

Venner av Kylie og kjæresten Travis Scott har kommet med gratulasjoner, folk i «Keeping Up With The Kardashians»-produksjonen har gratulert Khloé og Kim har rett og slett bekreftet at hun blir trebarnsmor selv - via surrogat.

Og nå kan det se ut til at også Kourtney Kardashian (38) venter barn - i hvert fall om man skal tro Life & Style og In Touch Weekly.

Ifølge nettstedene er Kourtney gravid med sin nye, nesten 15 år yngre kjæreste, modellen Younes Bendjima (24).

- Hun er ekstatisk

Kourtney Kardashian har tre barn fra før av, med ekskjæresten Scott Disick (34).

Scott har den siste tiden blitt koblet til kjendisdatter og modell Sofia Richie (19), mens Kourtney har vært sammen med Younes siden i fjor høst - det var i hvert fall da romanseryktene begynte å svirre rundt duoen.

I desember har det gått tre år siden Kourtney ble mamma for tredje gang, da sønnen Reign (2) ble født.

Fra før av hadde hun datteren Penelope (5) og sønnen Mason (7), og ifølge Life & Styles kilde er tv-stjernen overlykkelig over å gi barna sine en ny lillebror eller lillesøster:

- Hun var ekstatisk over å finne ut at hun venter barn. Hun elsker å være en del av en stor familie og ha så mange søsken, og hun ønsker det samme for Penelope, Mason og Reign.

Den anonyme kilden hevder at Kourtney og Younes foreløpig bare har delt nyheten med sin nærmeste familie og noen utvalgte venner.

Vil ha seks barn

I en tidligere episode av «Keeping up With The Kardashians», fikk man se Scott Disick rase mot Kourtney da han fikk vite at hun var gravid med deres tredje barn.

- Du driver og lurer meg til å få disse barna. Jeg takler ikke alt dette ansvaret, utbrøt Disick i reality-serien høsten 2014.

Selv etter at det turbulente forholdet mellom de to tilsynelatende tok slutt for godt i fjor sommer, har Kourtney ikke lagt skjul på at hun ønsker seg flere barn:

- Jeg kunne fått flere. Jeg kan se meg selv med seks barn. Jeg vet bare ikke hva Gud har planlagt, sa hun i et intervju med Cosmopolitan i august 2016.

Overfor Life & Style hevder den anonyme kilden for øvrig at hennes 24-årige kjæreste kommer til å bli en perfekt pappa.

- Hun trenger en mann som kommer til å være både edru og til stede. Med sin sjarmerende personlighet og intelligens, vil Younes bli den perfekte par, påstår kilden.

Røpet babynyhet?

Selv om Kardashians-søstrenes graviditeter sikkert kommer til å skape mange overskrifter framover, er det Kylie Jenner som har fått aller mest oppmerksomhet de siste ukene.

Etter at kjendisnettstedet TMZ slapp «babybomben» til Kylie i slutten av september, er det blitt skrevet et utall artikler om saken i internasjonal kjendispresse.

Blant annet skal storesøster Kim ikke ha vært overbegeistret da hun fikk vite om halvsøsterens graviditet:

- Responsen hennes var ikke positiv i starten. Hun og Kanye har gjennomgått en hel prosess i flere måneder for å bli gravide, og nå skjer dette med Kylie. Hun begynte å gråte. Det tok definitivt lang tid for henne å ta det inn over seg, har en kilde uttalt til People.

Det er også blitt hevdet at Kim Kardashian avslørte både sin egen, Kylies og Khloés graviditeter i et Instagram-innlegg helt i starten av september.

LES OGSÅ: Letter på sløret om pappalivet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer