Kourtney Kardashian og Younes Bendjima:

Kourtney Kardashian dyrker kjærligheten med sin 15 år yngre mann

Hete følelser i Middelhavet for «Keeping up with the Kardashians»-stjernen.

ROMANTISK FERIE: Det er ingen tvil om at Kourtney Kardashian og Younes Bendjima har funnet tonen. Foto: NTB scanpix
ROMANTISK FERIE: Det er ingen tvil om at Kourtney Kardashian og Younes Bendjima har funnet tonen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I fjor høst begynte romanse-ryktene å svirre rundt realitystjernen Kourtney Kardashian (38) og den 15 år yngre modell-kjekkasen Younes Bendjima (23).

Siden den gang har det vært mye frem og tilbake mellom Kourtney og hennes ekskjæreste Scott Disick (34), men nå ser det altså ut til at hun og Younes igjen skal ha funnet tilbake til hverandre.

I mai ble de to sett sammen igjen, og nå har de reist sammen til St. Tropez i Frankrike. Mandag pleiet de kjærligheten på båttur med venner.

Kourtney hadde på seg en svart badedrakt med sølv-detaljer, og viste tydelig frem sine vakre former til sin yngre modellkjæreste.

Younes hadde på seg en enkel badeshorts.

Saken fortsetter under bildet.

KOSTE SEG: Det ser ut til at Kourtney Kardashian koste seg på ferie i St. Tropez. Foto: NTB scanpix
KOSTE SEG: Det ser ut til at Kourtney Kardashian koste seg på ferie i St. Tropez. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er ingen tvil om at de to ser ut til å være svært forelsket. Bare for noen dager siden ble de også sett hånd i hånd på det populære feriestedet.

Men fortsatt holder de to en lav profil offentlig.

- Hun er singel

I april definerte «Keeping up with the Kardashian»-stjernen seg fortsatt som singel etter en tur til Cannes med Younes.

- Siden hennes Europa-tur med Younes har Kourtney ligget lavt. Hun har ikke sett Younes på en stund, og hun fokuserer ikke på dating, sa en kilde til People.

Da hun dukket opp med Younes igjen i mai uttalte en annen kilde til samme nettsted at hun bare lever livet.

- Hun er singel og lever livet. Det er ingenting seriøst, og hun henger med han når hun har tid. Alle liker han, og det er veldig uskyldig.

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima har foreløpig ikke kommentert de nyeste bildene.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ DATE MED 15 ÅR YNGRE MODELL: Kourtney Kardashian skal ha funnet tonen med modellen Younes Bendjima. Foto: NTB Scanpix
PÅ DATE MED 15 ÅR YNGRE MODELL: Kourtney Kardashian skal ha funnet tonen med modellen Younes Bendjima. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sjalu

Scott Disick skal være svært sjalu over at Kourtney Kardashian har gått videre uten ham, men heller ikke han har ligget på latsiden på dating-fronten den siste tiden.

Scott Disick i Kardashian-familien måtte på sykehus etter å ha drukket for mye alkohol. Video licensed from Splash TV Vis mer

Det vakte oppsikt da Bella Thorne (19) i mai ble med «Keeping up with the Kardashians»-profilen til Cannes, men reiste raskt hjem i sinne.

I et intervju med Complex Magazine avslører Hollywood-stjernen Bella sannheten om sitt stormfulle forhold til Scott Disick.

Skuespilleren fortalte at til tross for at Scott er en hyggelig og snill mann, er ikke livsstilen hans noe hun klarer å forholde seg til.

- Jeg drikker ikke og han drikker altfor mye, sa hun, ifølge Daily Mail.

En bekjent av Scott Disick har sagt til Radar Online at realitystjernen har en annen versjon av hva som skjedde.

- Bella og søsteren Dani bodde i Scotts villa, men de var et mareritt å ha på besøk.

Kilden hevder at Scott til slutt kastet jentene ut fordi de var «helt gale» og at «Bellas dårlige hygiene var plagsom.»

Saken fortsetter under bildet.

- VIL IKKE LEVE SÅNN: I et nytt intervju forteller Bella Thorne hvorfor hun dumpet realitystjerne Scott Disick. Her er de to sammen i Cannes i mai. Foto: Splash News / NTB Scanpix
- VIL IKKE LEVE SÅNN: I et nytt intervju forteller Bella Thorne hvorfor hun dumpet realitystjerne Scott Disick. Her er de to sammen i Cannes i mai. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Flørtet med en rekke jenter

Scott lot imidlertid ikke Bellas korte visitt i Cannes ødelegge ferien.

Allerede dagen etter at de ble sett i het omfavnelse sammen, byttet trebarnsfaren Bella ut med en ny skjønnhet - eks-kjæresten Chloe Bartoli (26).

FLØRT: Scott Disick og Chloe Bartoli i het omfavnelse. Foto: NTB Scanpix
FLØRT: Scott Disick og Chloe Bartoli i het omfavnelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bartoli besøkte Scott i hans flotte villa, og sammen delte de flere intime stunder i bassenget, ifølge Daily Mail.

Disick koste seg med en rekke jenter i løpet av sin tid i Cannes. Han festet blant annet med modell Sofia Richie (18), men kort tid etter skrev Justin Biebers eks på Twitter at hun bare er god venn med Scott, men romanseryktene blusset raskt opp igjen.

Bilder av Richie og Disick som går arm i arm i Los Angeles har fått flere til å tro at det faktisk er mer en vennskap mellom duoen, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

ARM I ARM: Dette bildet har fått fans til å spekulere i Scott og Sophias forhold. Foto: NTB Scanpix
ARM I ARM: Dette bildet har fått fans til å spekulere i Scott og Sophias forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ville gjøre Kourtney sjalu

Det var i 2015 at nyheten om bruddet mellom Scott Disick og Kourtney Kardashian kom.

Siden den gang har Disick prøvd å legge partylivet på hylla, og jobbet hardt for å vinne tilbake Kourtney, som han har barna Mason (7), Penelope (4) og Reign (2), sammen med.

I et forsøk på å gjøre henne sjalu tok han derfor med Bella Thorne til Cannes.

- Det er en typisk «La oss se hvordan dette får deg til å føle deg»-ting. Det er umodent, men sånn er Scott, har en venn av TV-stjernen fortalt til E! News.

Saken fortsetter under bildet.

TURBULENT FORHOLD: Scott og Kourtney har lenge hatt et av-og-på forhold. Sammen har de tra barn, Reign, Penelope og Mason. Foto: Splash News / NTB Scanpix
TURBULENT FORHOLD: Scott og Kourtney har lenge hatt et av-og-på forhold. Sammen har de tra barn, Reign, Penelope og Mason. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Sexavhengig

At Scott er glad i å tilbringe tid med vakre kvinner, er ingen hemmelighet. I mars forklarte han årsaken til hans utsvevende kjærlighetsliv.

- Jeg er sex-avhengig, avslørte han i realityserien «Keeping Up With the Kardashians», ifølge New York Daily News.

Saken fortsetter nedenfor.

Han er også kjent som en notorisk partyløve, og forbruket hans av alkohol skal ha vært en av grunnene til at forholdet med Kourtney Kardashian raknet.

De siste årene har han vært innlagt på rehab flere ganger, i kjølvannet av at han mistet begge foreldrene sine med få måneders mellomrom. En rekke medier har tidligere meldt at Kourtney ønsket å ha full omsorgsrett for barna deres på grunn av Scotts livsstil.

LES OGSÅ: Toppløs overraskelse i kongelig bursdag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer