Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie:

Kourtney dro på ferie med eksen og hans kjæreste

- Hva mer kan en fyr be om?

MODERNE FAMILIE: Rett før jul dro Sofia Richie, Kourtney Kardashian, Scott Disick på ferie til Mexico sammen med de to sistnevntes barn. Nå berømmes trioen for måten de samarbeider for barnas skyld. Foto: NTB Scanpix
MODERNE FAMILIE: Rett før jul dro Sofia Richie, Kourtney Kardashian, Scott Disick på ferie til Mexico sammen med de to sistnevntes barn. Nå berømmes trioen for måten de samarbeider for barnas skyld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke til å komme unna at det har vært utfordrende tider for eksparet Kourtney Kardashian (39) og Scott Disick (35) etter bruddet i 2015.

Duoen, som har barna Mason (9), Penelope (6) og Reign (4) sammen, gjør derimot sitt ytterste for å gi dem en så normal oppvekst som mulig. Det innebærer også at Kourtney har måttet respektere eksens nye forhold til 20 år gamle Sofia Richie.

Selv om 39-åringen skal ha reagert på forholdet da Scott og Sofia først kunngjorde sin kjærlighet for hverandre, skal stridsøksen for lengst ha blitt begravd.

- Moderne familie

Det gjør seg også synlig i form av at Kourtney nylig ferierte sammen med barna, Scott og ikke minst Sofia i Cabo i Mexico. 22. desember ble familien avbildet sammen på rekke og rad i hver sin solseng, der de så ut til å nyte late dager under solen.

I SKJØNN FORENING: Sofia Richie og Kourtney Kardashian avbildet sammen med sistnevntes datter Penelope (t.h.). Foto: NTB Scanpix
I SKJØNN FORENING: Sofia Richie og Kourtney Kardashian avbildet sammen med sistnevntes datter Penelope (t.h.). Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kourtney, Scott og Sofia er en moderne familie. Alt er veldig bra mellom dem. Det kom ikke som en overraskelse at Sofia dro på ferie sammen med Scott og Kourtney, det var en familietur. Sofia og Scott er sammen, de er forelsket og hun er en del av familien nå, sier en kilde nær familien til US Magazine.

Selv Scott delte et bilde fra turen, med eksen på sin venstre side og kjæresten på den høyre.

- Hva mer kan en fyr be om?, skriver han spøkefullt på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

What more can a guy ask for. THREE’S COMPANY

Et innlegg delt av Scott Disick (@letthelordbewithyou)

Overfor US Weekly forklarer kilden videre at Kourtney blant annet skal ha tatt Sofia under vingene på bakgrunn av sistnevntes kjærlighet og omsorg for barna.

- Alle liker Sofia veldig godt. Hun er kjempesøt og veldig flink med barna. Alle kommer godt overens. Når du kommer til det punktet at du kan tilbringe tid med eksen din og hans nye kjæreste, er det et fantastisk sted å være. Kourtney vet hvor heldige de er som kan ha det på den måten. Både hun og Scott sørget for å gjøre ferien så normal som mulig for barna, sier kilden.

Se dette innlegget på Instagram

Coparenting

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Både presse og fans roser familien for måten de samarbeider og gjør sitt beste for barnas skyld. Den siste tiden har Sofia, Scott og Kourtney blitt avbildet sammen i flere ulike settinger, blant annet på en utstilling i Los Angeles.

- De satt alle ved samme bord, og Kourtney og Sofia snakket og lo mye. Alle hadde det virkelig gøy, uttalte en kilde, ifølge ET Online.

Lav profil

Romanseryktene mellom Scott og Sofia satte for alvor fart i fjor sommer, men helt frem til september samme år benektet paret at det var noe mer mellom de to enn vennskap.

Vis mer Vis mer

Selv om paret for lengst har gått offentlig med sitt forhold, forsøker de i stor grad å unngå å vise følelser og berøre hverandre i selskap med Kourtney.

Sistnevnte ser på sin side ut til å nyte livet som singel, etter bruddet med 14 år yngre Younes Bendjima (25) i august.

TOK SLUTT: Kourtney Kardashian og Younes Bendjima gikk etter alt å dømme hver til sitt i august. Foto: NTB Scanpix
TOK SLUTT: Kourtney Kardashian og Younes Bendjima gikk etter alt å dømme hver til sitt i august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tross bruddet med Scott, har ikke Kourtney utelukket et fjerde svangerskap. I november i fjor fortalte 39-åringen at hun i utgangspunktet ikke har noe imot å få et nytt barn med nettopp Scott Disick.

- Jeg kunne nok hatt et barn til med ham dersom tiden var riktig. Men det betyr ikke at det skjer i morgen, så ikke få noen ideer, fortalte hun i en episode av «Keeping Up with the Kardashians».

I en samtale med familiens gode venn Malika Haqq (34), fortalte også Scott at han gjerne kunne tenke seg flere barn med Kourtney - selv om han også da var i et forhold med modellen Sofia Richie.

- Vent, vil du i så fall donere, eller gjøre det på ordentlig, spurte Malika i samme tv-episode, ifølge Contact Music.

- Hva enn hun vil, men sannsynligvis donere slik at det ikke blir merkelig, svarte Scott.

Hvorvidt de to faktisk vil oppfylle ønsket i fremtiden, gjenstår derimot å se. Nylig ble det derimot kjent at Kourtney gjennomgikk en hormonbehandling for å fryse ned eggene sine.

- Jeg vet ikke om jeg kommer til å få flere barn, for å være helt ærlig. Men jeg liker å være på den sikre siden likevel, uttalte hun i forbindelse med behandlingen.

LES OGSÅ: - Har Kims rumpe blitt mindre?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer