Uma Thurman:

Koste seg med ny flørt etter bitter strid med eksen

«Kill Bill»-stjernen Uma Thurman på ferie med mystisk mann.

PÅ BØLGELENGDE: Hollywood-stjernen Uma Thurman koser seg i bølgene på St. Barts med en nmystisk flørt. Foto: Splash News/ NTB scanpix

PÅ BØLGELENGDE: Hollywood-stjernen Uma Thurman koser seg i bølgene på St. Barts med en nmystisk flørt. Foto: Splash News/ NTB scanpix

Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Hollywood-stjernen Uma Thurman (46) kunne i januar puste lettet ut etter at hun og eksen, finansmannen Arpad Busson (54), ble enige i retten om omsorgen for datteren Luna (snart 5).

Og nå ser det ut til at skuespilleren virkerlig har senket skuldrene.

Hun er nemlig blitt observert på den lille, karibiske øya St. Barts. Der har «Kill Bill»-stjernen kost seg på den hvite sandstranda og i de turkise bølgene - men ikke alene.

Både denne uken og forrige uke er 46-åringen blitt fotografert sammen med en mystisk, ukjent mann på ferieøya.

SLAPPET AV: Uma Thurman tok det med ro i skyggen sammen med ikke én, men to kamerater. Foto: Splash News/ NTB scanpix
SLAPPET AV: Uma Thurman tok det med ro i skyggen sammen med ikke én, men to kamerater. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Flørtet i bølgene

Hvorvidt mannen er Umas nye flørt eller ikke, er foreløpig usikkert.

De to ble observert på stranda sammen med minst en annen venn, mens de slappet av i skyggen etter en fest kvelden før, ifølge Splash News.

Da Uma og den ukjente mannen avkjølte seg i bølgene sammen, så det i hvert fall ut til at tonen mellom dem var svært god. Filmstjernen smilte mens de tullet med en hvitt badehåndkle, og på et tidspunkt stod duoen tett omslynget.

Saken fortsetter under bildene.

FLØRT?: Uma Thurman så ut til å komme godt overens med den ukjente fyren på St. Barts. Foto: Splash News/ NTB scanpix
FLØRT?: Uma Thurman så ut til å komme godt overens med den ukjente fyren på St. Barts. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
I GODT HUMØR: Filmstjernen var ikledd en sort, klassisk bikini og store solbriller, med et stort smil på leppene. Foto: Splash News/ NTB scanpix
I GODT HUMØR: Filmstjernen var ikledd en sort, klassisk bikini og store solbriller, med et stort smil på leppene. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
TOK EN DUKKERT: 46-åringen og den ikke identifiserte mannen koste seg i vannet. Foto: Splash News/ NTB scanpix
TOK EN DUKKERT: 46-åringen og den ikke identifiserte mannen koste seg i vannet. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Når Uma ikke var iført en sort bikini, var hun kledd i en tynn, hvit genser eller en blå strandkjole. Store, mørke solbriller og en bredbremmet stråhatt skjermet 46-åringen mot den karibiske sola.

Kranglet med eksen i retten

Uma Thurman og Arpad Busson begynte først å date i 2007, og i 2008 fortalte paret at de hadde forlovet seg. Innen utgangen av 2009 brøt de imidlertid forlovelsen, men det gikk ikke lang tid før de fant tilbake til hverandre.

Sommeren 2012 fikk de datteren Luna, som egentlig heter Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence. Våren 2014 skal paret ha brutt forlovelsen sin for annen gang.

GODE TIDER: Da Uma Thurman ledet Nobel-konserten i Oslo i 2007, hadde hun med seg ARpad Busson. Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix
GODE TIDER: Da Uma Thurman ledet Nobel-konserten i Oslo i 2007, hadde hun med seg ARpad Busson. Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix Vis mer

Det var i kjølvannet av det endelige bruddet omsorgsstriden mellom Uma og franskmannen Arpad oppstod. Han gikk til sak mot Hollywood-stjernen for å få omsorgen over deres felles datter, noe Uma ikke gikk med på.

I midten av januar startet rettsforhandlingene i saken, noe som viste seg å bli en bitter affære. Alvorlige beskyldninger haglet fra begge parter.

Arpad, som har to barn fra et tidligere forhold med supermodell Elle Macpherson (53), påstod blant annet at Uma sliter med psykiske problemer. Hun hevdet på sin side at eksen var en neglisjerende far og en sint kjæreste som var avhengig av prostituerte, ifølge Daily Mail.

Til slutt kom de to imidlertid til enighet i retten, og Uma Thurman fikk hovedomsorgen for datteren deres.

OGSÅ EKSER: Uma Thurman har også vært sammen med hotelleier André Balazs. Her er de på første rad under Marc Jacobs-visningen på moteuka i New York i februar 2005. Foto: AP/ NTB scanpix
OGSÅ EKSER: Uma Thurman har også vært sammen med hotelleier André Balazs. Her er de på første rad under Marc Jacobs-visningen på moteuka i New York i februar 2005. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Flere brutte forhold

Skuespilleren, kjent fra kultfilmer som «Pulp Fiction» og «Kill Bill», har også barna Maya (18) og Levon (15) med Ethan Hawke (46). Uma møtte «Boyhood»-skuespilleren da de spilte mot hverandre i «Gattaca» (1997).

Paret giftet seg i 1998, mens Uma gikk gravid med datteren deres. De ble separert i 2003, et års tid etter at sønnen deres kom til verden. Skilsmissen gikk igjennom i august 2005.

Ethan Hawke giftet seg deretter med Ryan Shawhughes, som en kort periode jobbet som barnepike hos ham og Uma. De to har døtrene Clementine Jane (9) og Indiana (5) sammen.

Etter bruddet med Ethan ble Uma sammen med hotellkongen André Balazs (60), som hun datet til 2007. I 2015 fant de tonen på nytt, ifølge Daily Mail. Duoen er imidlertid ikke blitt observert sammen på lenge.

LES OGSÅ: - Paris Jackson dater jenter i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer