Koste seg med eksen

Michael C. Hall og Jennifer Carpenter flørter åpenlyst etter skilsmissen.

<strong>FLØRTER IGJEN:</strong> Eks-kjærestene og kollegaene Michael C. Hall og Jennifer Carpenter skilte seg i desember, men blir stadig observert flørtende med hverandre.  Foto: All Over Press
FLØRTER IGJEN: Eks-kjærestene og kollegaene Michael C. Hall og Jennifer Carpenter skilte seg i desember, men blir stadig observert flørtende med hverandre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Dexter»-stjernene Michael C. Hall og Jennifer Carpenter skilte seg i desember, men ble nylig observert på det som minner om et stevnemøte.

Det er tydelig i en god tone mellom eksene som gikk gatelangs hånd i hånd og flørtet åpenlyst. Selv om de er skilt er paret fremdeles gode venner og har jevnlig kontakt.

- Han vil alltid være en av mine beste venner. Selv om ekteskapet tok slutt betyr ikke det at kjærligheten forsvant. Vi tar vare på hverandre slik vi alltid har gjort, sier Carpenter til Today.

Hall og Carpenter spilte søsknene Dexter og Debra Morgan i den suksessfulle TV-serien «Dexter». De forelsket seg under innspillingen og giftet seg nyttårsaften 2008.

Carpenter skal ha vært en god støtte for Michael da han fikk diagnosen «Hodgkins lymfom» og frem til han ble erklært kreftfri i april 2010. Allikevel ble lykken kortvarig for stjernene, som søkte om skilsmisse på grunn av uforsonlige uenigheter. 
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Dexter»-stjernen forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer