Kylie Jenner og Travis Scott:

Koste seg i Miami uten lille Stormi

De ferske foreldrene nøt litt barnefri sammen med venner i Florida.

TOK BARNEFRI: I helgen tok Kylie Jenner og Travis Scott seg en utflukt i Miami, der de hygget seg med flere venner. Foto: Splash News/ NTB scanpix
TOK BARNEFRI: I helgen tok Kylie Jenner og Travis Scott seg en utflukt i Miami, der de hygget seg med flere venner. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): For en drøy måned siden bekreftet Kylie Jenner (20) de utallige gravidryktene som hadde svirret rundt henne i lang tid, da hun avslørte at hun hadde blitt mor for første gang.

Etter at datteren, med det oppsiktsvekkende navnet Stormi Webster, kom til verden, har hun og kjæresten Travis Scott (25) fortsatt å holde en lav offentlig profil.

Denne helgen valgte det ferske foreldreparet imidlertid å nyte litt felles fritid i Miami, Florida, og ble med dét avbildet sammen på sin første utflukt siden fødselen.

Ifølge People ble duoen observert på restauranten Seaspice i Miami, etter å ha ankommet spisestedet - som ligger ved vannet - i en båt.

Saken fortsetter under bildene.

FRIDAG I FLORIDA: Kylie Jenner (t.v.) og Travis Scott så ut til å kose seg sammen med vennene sine i finværet. Foto: Splash News/ NTB scanpix
FRIDAG I FLORIDA: Kylie Jenner (t.v.) og Travis Scott så ut til å kose seg sammen med vennene sine i finværet. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
SNEK SEG INN: Travis Scott og Kylie Jenner, som blant annet hadde med seg venninnen Jordyn Woods, ankom restauranten Seaspice sjøveien - og slo seg ned på den private terrassen. Foto: Splash News/ NTB scanpix
SNEK SEG INN: Travis Scott og Kylie Jenner, som blant annet hadde med seg venninnen Jordyn Woods, ankom restauranten Seaspice sjøveien - og slo seg ned på den private terrassen. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Tok privatfly uten Stormi

Kylie Jenner holdt en lav profil i en sort hettegenser i Florida-solen, med hetten på genseren trukket opp over håret sitt. På et tidspunkt valgte hun imidlertid å ta av seg genseren, mens hun koste seg på båten sammen med kjæresten og et knippe venner.

På restauranten spiste vennegjengen blant annet sjømat, pasta og mini-pizzaer, og ifølge People drakk Kylie - som etter alt å dømme ammer - vann med kullsyre.

NØT SOLA: Kylie Jenner tok av seg den store, sorte hettegenseren på båten og slikket litt Florida-sol i stedet. Foto: Splash News/ NTB scanpix
NØT SOLA: Kylie Jenner tok av seg den store, sorte hettegenseren på båten og slikket litt Florida-sol i stedet. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Resten av gjengen nøt imidlertid rosévin og champagne, og hele følget fikk trolig matro på restaurantens private terrasse.

Ifølge UsWeekly reiste Kylie og Travis til Miami i et privatfly på søndag, for å nyte litt kvalitetstid sammen med gode venner mens de hadde barnefri fra Stormi.

Paret så også ut til å nyte hverandres selskap, og duoen ble observert mens de holdt rundt hverandre. På båtdekket satt Kylie dessuten og lente seg komfortabelt mot brystet til Travis, som smilte fornøyd mens han sjekket noe på smarttelefonen sin.

Saken fortsetter under bildene.

LAV PROFIL: Kylie var avslappet antrukket i hettegenser og sykkelshorts under utflukten. Hun og Travis (t.h.) så ut til å kose seg sammen. Foto: Splash News/ NTB scanpix
LAV PROFIL: Kylie var avslappet antrukket i hettegenser og sykkelshorts under utflukten. Hun og Travis (t.h.) så ut til å kose seg sammen. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
KOSTE SEG SAMMEN: Travis og Kylie nøt sola på båtdekket i Miami, Florida. Foto: Splash News/ NTB scanpix
KOSTE SEG SAMMEN: Travis og Kylie nøt sola på båtdekket i Miami, Florida. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Gikk under jorden

Gjennom bortimot hele svangerskapet sitt valgte Kylie Jenner å holde seg unna offentligheten.

I mange måneder var hun så godt som sunket i jorden, og fansen fikk kun se noen få glimt av henne før fødselen.

Etter at Stormi kom til verden, forklarte «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen hvorfor hun hadde valgt å være så hemmelighetsfull:

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg på denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste måten jeg kunne tenke meg», skrev hun blant annet på Instagram da hun annonserte fødselen.

I ukene som har gått siden, har den ferske ettbarnsmoren imidlertid valgt å gi fansen et lite innblikk i tilværelsen som nybakt mamma.

Deler om datteren

Da Stormi var én måned gammel, den 1. mars, delte Kylie de første ordentlige bildene av datteren på Instagram.

Bildene fikk, ikke overraskende, en drøss med kommentarer og likerklikk: I skrivende stund er Instagram-innlegget likt over tolv millioner ganger.

Noen dager senere publiserte hun også et nærbilde av ansiktet til Stormi, da hun delte en video av datteren på Snapchat. Også barnefaren delte bildet, i et innlegg på Instagram-kontoen sin.

Saken fortsetter nedenfor.

Our little rager !!!!

Et innlegg delt av flame (@travisscott)

Selv om en lang rekke fans utvilsomt syntes at den lille jenta så svært skjønn ut, var det enkelte som reagerte på at Kylie valgte å bruke et såkalt Snapchat-filter på datterens ansikt.

«Stormi er kjempesøt, så hvorfor i helvete må du ha et filter på den babyen», undret blant annet en Twitter-bruker.

Kylie Jenner har også lettet litt på sløret om hvor betatt hun er av sin førstefødte. Det gjorde hun på sin egen Twitter-konto i slutten av februar:

«Hvordan går det med Stormi?», spurte en av følgerne hennes. ​

«Hun har det bra. Jeg stirrer fortsatt på henne dagen lang. Hun ser akkurat ut som meg da jeg var liten», twitret den nybakte moren tilbake.

LES OGSÅ: Dette har de ikke gjort på seks år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer