Kostbar Aylar-konsert

Aylar Lie anklages for divatakter på linje med J-Lo under et nattklubb-besøk i Fredrikstad.

PRIMADONNA?: Nattklubbeieren i Fredrikstad synes 10 000 var en drøy pris for en tre timers konsert, da Aylar kom på besøk. Foto: TVNorge
PRIMADONNA?: Nattklubbeieren i Fredrikstad synes 10 000 var en drøy pris for en tre timers konsert, da Aylar kom på besøk. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Krangel!

Den norske glamour-modellen og popartisten fikk  ifølge VG 10 000 kroner for å synge og prate med gjestene på utestedet Hawk i to timer.

Men ifølge eier Cecilie Wahl var ikke Aylar (22) interessert i å oppholde seg i lokalene for å trekke flere "Boys, boys, boys" til stedet.

- Hun hadde ikke med seg CD-en hun skulle synge til og sendte venninnen ut for å kjøpe en ny. I mellomtiden oppholdt hun seg i den tilhørende puben, men nektet å gå opp i nattklubben, sier Wahl.

Da Aylar til slutt framførte sommerhiten, hadde hun ifølge nattklubbeieren heller ikke med seg to dansere, slik hun hadde lovet.

Aylars manager sier til avisa at hun overholdt avtalen til punkt og prikke.

- Fullt show med dansere er ikke aktuelt til denne prisen, sier han.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer