Sofia Richie:

Koser seg etter bruddet

Modellen ser ut til å ha fått tankene over på noe annet etter bruddet med Scott Disick.

NY FLAMME?: Nye bilder av Sofia Richie får det til å se ut som at modellen har gått videre etter bruddet med Scott Disick. Foto: NTB scanpix
NY FLAMME?: Nye bilder av Sofia Richie får det til å se ut som at modellen har gått videre etter bruddet med Scott Disick. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai kom nyheten om at «Keeping Up With The Kardashians»-profilen Scott Disick (37) og kjæresten Sofia Richie (22) hadde valgt å gå hver til sitt etter nesten tre år sammen.

Det tidligere paret skal først ha tatt en pause i forholdet, etter at Disick sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk i Colorado i begynnelsen av mai, for å behandle smertene og sorgen etter foreldrenes bortgang noen år tildligere.

Pausen ble imidlertid kortvarig, og duoen skal ha besluttet å ende forholdet få uker senere.

Til tross for at de visstnok skal ha forsøkt å berge forholdet etter bruddet, ser det nå ut til at i hvert fall Sofia Richie forsøker å gå videre fra ekskjæresten.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Klamret seg til ny mann

Onsdag ble Richie nemlig observert hjemme hos noen venner i Malibu, hvor hun ble fotografert i det som kunne se ut som en aldri så liten kosestund med en mannlig venn - som ikke ser ut til å være Scott Disick.

GODT GREP: Sofia Richie holdt et godt grep rundt sin mannlige venn. Foto: NTB scanpix
GODT GREP: Sofia Richie holdt et godt grep rundt sin mannlige venn. Foto: NTB scanpix Vis mer

På en rekke bilder ser man 22-åringen holde rundt vedkommende, og lener opptil flere ganger hodet inntil kroppen hans. Det er derimot ukjent hvem denne personen er, men det er utvilsomt noen Richie står nær, ut fra bildene å bedømme.

Modellen virket å nyte selskapet i stor grad, da hun for det meste strålte med et stort smil om munnen.

GODT HUMØR: Modellen virket å storkose seg i godt selskap. Foto: NTB scanpix
GODT HUMØR: Modellen virket å storkose seg i godt selskap. Foto: NTB scanpix Vis mer

Romantisk gjenforent

Bildene ble tatt litt over en måned etter at flere kilder hevdet overfor Us Weekly at Richie og Disick hadde funnet tilbake til hverandre igjen.

- De kom ikke overens tidligere - derav bruddet, fortalte en kilde, som la til at paret har gitt forholdet en ny sjanse.

Nyheten kom en ukes tid etter at ekskjærestene ble observert sammen på USAs nasjonaldag, 4. juli. De skal da ha spist lunsj sammen på restauranten Nobu og tatt en spasertur på stranda i Malibu.

Den gang uttalte en kilde til E! News at begge hadde et ønske om å møtes igjen.

GJENFORENT: Scott Disick og Sofia Richie ble observert sammen 4. juli. Foto: NTB scanpix
GJENFORENT: Scott Disick og Sofia Richie ble observert sammen 4. juli. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Scott hadde svært lyst til å møte henne denne helgen. Han uttrykte at han virkelig ønsket å se Sofia og at begge to hadde savnet hverandre, fortalte kilden til nettstedet.

Videre ble det fortalt at de på tidspunktet ikke var sammen, men ønsket å date igjen. En ukes tid senere kom altså nyheten om at de hadde gitt forholdet en ny sjanse.

Det tidligere paret har selv verken kommentert bruddet eller gjenforeningen.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Anspent stemning

De nye bildene av Richie som omfavner ny mann kommer imidlertid få uker etter at E! News kunne rapportere at hun og Disick nok en gang har valgt å avslutte forholdet, etter at de ga det et nytt forsøk tidligere i sommer.

- Ting har ikke gått bra mellom dem. Scott har tilbrakt hver dag sammen med Kourtney og barna, og har blant annet vært på ferie med henne. Det blir alltid litt anspent stemning mellom Scott og Sofia når han drar vekk uten henne, fortalte en kilde til nettstedet.

Det ble lenge spekulert i om det var Kourtney Kardashian (41) som sto bak bruddet til Disick og Richie. 41-åringen var i et høyprofilert forhold med Disick i nesten et tiår, og paret har tre barn sammen.

Etter at de gikk hver til sitt i 2015 forble de nære venner, og de har blant annet reist på flere private ferier sammen - også etter at Disick begynte å date Richie i 2017.

Faktisk har modellen flere ganger vært med på ferie med Disick og Kardashian, noe som ble godt dokumentert i «Keeping Up With The Kardashians», Kardashian-familiens realityprogram hvor Disick fremdeles figurerer.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Lærepenge

Det var angivelig Richie som endte forholdet til den 15 år eldre realityprofilen i mai, og grunnen bak bruddet skal ha vært at hun ønsket å lære Disick en lekse.

- En av grunnene til at Sofia slo opp med Scott var for å gi ham en wake-up call. Hun håpet at han kunne lære en ting eller to mens de var borte fra hverandre, fortalte en kilde til Us Weekly i juli.

Hvilken lærepenge det er snakk om er derimot usikkert, selv om magasinet i mai kunne melde at Richie hadde gitt Disick et ultimatum, som visstnok hadde endt med at han ønsket å fokusere mer på Kourtney og barna.

- Scott kommer alltid til å være forelsket i Kourtney, og det er noe Sofia måtte innse allerede før hun involverte seg seriøst med ham, fortalte en kilde til Us Weekly, og fortsatte:

- Dette har pågått lenge. Det ble bare mer synlig nå at familien hans er høyere prioritert enn henne, og at de alltid kommer til å være hovedfokuset hans over alt og alle andre.

LES OGSÅ: Gjestelisten avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer