- Koselig å få komplimenter for utseendet

Men andre ting betyr mer for den utslåtte «The Voice»-deltageren.

FIKK KOMPLIMENTER: Elnæs fikk komplimenter for både sangprestasjon og utseende da hun sto på scenen. Men det er de førstnevnte som teller mest. Foto: TV 2
FIKK KOMPLIMENTER: Elnæs fikk komplimenter for både sangprestasjon og utseende da hun sto på scenen. Men det er de førstnevnte som teller mest. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fredagens «The Voice» duellerte Christina Elnæs (22) fra Raufoss mot Suzana Costa Johansen. Men til tross for en imponerende fremføring av sangen «If I die young», valgte mentor Hanne Sørvaag å ikke sende Elnæs videre.

- Det er selvfølgelig synd å ikke gå videre, men jeg føler jeg har fått vist fram det jeg ville med låten. «The Voice» har for meg vært en veldig spennende opplevelse, som jeg har fått veldig mye positivt ut av, sier Elnæs til Seoghør.no.

Det til tross: Sørvaag hintet på scenen til at hun ønsket å jobbe videre med Elnæs. Det samarbeidet ser ut til å bli noe av.

- Jeg har snakket en del med Hanne i etterkant, og planen er å få til et samarbeid i studio, og skrive en låt sammen. Det er jeg superfornøyd med, jeg synes hun har skrevet mye bra, og ser veldig frem til å jobbe med henne.

Elnæs høstet komplimenter etter at duetten med Costa Johansen var over, og både Sørvaag og Yosef Wolde-Mariam kom også med komplimenter direkte knyttet til deltagerens utseende.

- Det er koselig å få komplimenter for utseendet, men det er komplimentene for hvordan jeg synger som jeg virkelig tar til meg og fokuserer på, sier hun til Seoghør.no.

Raufoss-jenta syntes det var en kjempeopplevelse å stå på scenen i «The Voice».

- Battle-runden mot Suzanna var veldig morsom. Alt var veldig tilrettelagt, og det var gøy å stå på scenen foran det publikumet. Jeg føler alle blir vist fram fra sin beste side, og Suzanna er kjempeflink.

«The Voice» ser du fredager klokken 20.00 på TV 2. Se vår store TV-guide her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bli med hjem til Hanne Sørvaag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer