Kosebamsen Klaus

Klaus "Odin Jensenius" Sonstad skulle ønske han var mer som Osama Bin Laden.

TETT PÅ: I denne ukens KK forteller Klaus Sonstad om hvordan er å være født med et stort behov for oppmerksomhet. Foto: NRK
TETT PÅ: I denne ukens KK forteller Klaus Sonstad om hvordan er å være født med et stort behov for oppmerksomhet. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Litt for myk mann:


SEHER.NO: Han har dødsangst og seksuell prestasjonsangst.  Men Klaus vil ikke bli sett på som en myk mann.Han ønsker han var mer som Osama Bin Laden enn den kosebamsen folk flest assosierer ham med.


- Han sitter og snakker om at USA skal brenne på helvetets bål, også tror jeg han kan reise hjem og leke med barna etterpå, sier Sonstad til KK.


For tiden er sørtrønderen aktuell i programmet Kos og Kaos på NRK 1, men journalisten er kanskje mest kjent som sauebonden Odin Jensenius i radioprogrammet "Are og Odin" på NRK P3.


Klaus forteller om heftige krangler før rødlyset kom på i P3 studio. Are Sende Olsen kalte det "psykopatkrangler som et gammelt ektepar, uten sexen etterpå". 


- Det ble en fantastisk energi når vi kranglet rett før sending, det ble bra sendinger av det, sier Klaus til KK.


Men selv om komikeren nå har blitt en humorfavoritt blant kvinner landet rundt, har han ikke alltid vært like populær hos det annet kjønn.


 - Men dessverre hadde jeg ikke draget. Jeg ble brukt som guttas oppvarmer til klining. Jeg var morsom, og brøt isen for parene. Men måtte stikke når de gikk for å kline. Det var en spesiell følelse..
LES MER:


Tore er sundnes' kjæreste


Tror ikke på mirakler


Falckeblikket


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer