LAGDE DRAPSFILM: Politiet i Edmonton hevder at mordmistenkte Mark Twitchell laget en "prøvefilm" en uke før han drepte Johnny Altinger i sin garasje. (Illustrasjonsbilde) Foto: AP
LAGDE DRAPSFILM: Politiet i Edmonton hevder at mordmistenkte Mark Twitchell laget en "prøvefilm" en uke før han drepte Johnny Altinger i sin garasje. (Illustrasjonsbilde) Foto: APVis mer

Kopierte TV-drap i garasjen

- Jeg har altfor mye til felles med "Dexter"...

SEHER.NO: TV-serien "Dexter" hvor hovedpersonen - som spilles av Michael C. Hall - begår en rekke makabre mord, samtidig som han jobber som drapsetterforsker i Miami, går for tiden sin seiersgang verden rundt.

Men nå har en "Dexter"-fan i Edmonton, Canada, fått selv det mest fantasifulle TV-manuset til å blekne.

Kopierte TV-episodeMark Andrew Twitchell (29) er tiltalt for å ha kontaktet Jonny Brian Altinger (38) via en datingside på interenett, lurt ham inn i sin garasje  og drept ham.

Etter å ha tatt livet av Altinger, skal Twitchell ha kappet opp kroppen hans for å skjule sporene etter mordet.

- Vi har mye informasjon som tyder på at han idoliserer "Dexter" og prøvde å kopiere ham i dette tilfelle. Det var definitivt planlagt. Han brukte mye tid og krefter på det, sier Mark Anstey i Edmonton-politiet til TheStar.com.

Twitchell skal selv ha sagt at han "har altfor mye til felles med Dexter" på sin Facebook-side.

Lagde prøvefilmFor å sikre seg at det bestialske drapet skulle gå mest mulig smertefritt, skal Twichell - som jobber som filmprodusent - ha lagd en filmversjon før han gjennomførte forbrytelsen.

- Mitt store ønske i livet er å lage film. Jeg er hektet, har han tidligere skrevet på sin hjemmeside på nettstedet MySpace ifølge TheStar.com.

Ifølge naboene så det ut som om det ble filmet i garasjen i september, men fordi vinduene var dekket til, var det vanskelig å si noe sikkert.

Sendte falsk brev?I filmen blir offeret også lurt til å gi fra seg bankopplysninger og personlige passord før han døde.

Kort tid etter at Altinger forsvant 10. oktober, fikk vennene hans en mail hvor han skrev at han hadde møtt en kvinne som het Jen og at han ville tilbringe vinteren med henne i Costa Rica.
Flere av vennene reagerte på teksten, som de mente ikke lignet på språket til Altinger.

Jaget mann
Politiet tror at Twichell allerede uken før Atinger forsvant, skal ha prøvd å drepe en annen uskyldig mann. To naboer hevder de så en mann løpe i skrekk ut av garasjen 3. oktober, forfulgt av en mann med gull-farget maske.

En liknende maske ble funnet hjemme hos Twichell da han ble pågrepet, men så langt har politiet ikke lykkes å komme i kontakte med den forfulgte mannen.
I august skal mord-tiltalte Twichell også ha søkt etter skuespillere som ville jobbe gratis på en av hans filmer i slutten av september få dager før mannen løp skrekkslagen vekk fra hans garasje.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Skuespiller gikk amok med kniv!