Kopierte Pippas rumpestunt

Miranda Kerr følger i Pippa Middletons fotspor.

RUMPESTUNT: Miranda Kerr minnet om Pippa Middleton da hun ankom en Golden Globe fest i en åletrang, hvit kjole.  Foto: Stella Pictures
RUMPESTUNT: Miranda Kerr minnet om Pippa Middleton da hun ankom en Golden Globe fest i en åletrang, hvit kjole. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Supermodellen Miranda Kerr (28) var som vanlig supersexy da hun ankom en Golden Globe-fest i Hollywood natt til mandag.

Kerr hadde på seg en trang, hvit kjole som viste frem alle hennes flotte former, og ga assosiasjoner til Pippa Middletons berømte antrekk under søsteren Kates bryllup i april. Hele verden fulgte med da Middleton bar Kates slør oppover kirkegulvet i Westminster Abbey, og stjal store deler av showet med sin sexy rumpe.

Den britiske avisen The Sun sammenligner nå Kerrs sexy kjole med Pippas bryllupsantrekk fra Alexander McQueen.

«Pippa Middleton har fått en rival om tittelen beste rumpe etter at supermodell Miranda Kerr tok på seg en hvit sateng kjole som ga assosiasoner til den kongeliges berømte bakende.»
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik ser hun ut etter ni dager uten fast føde  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer