Romeo Beckham:

Kopierte farens kjente tatovering

Kjendissønnen overrasker med ny tatovering.

TATOVERING: Det er ikke bare David Beckham som er glad i tatoveringer, også sønnen Romeo Beckham har tatovert seg. Foto: Shutterstock / REX / Pa Photos / Doug Peters / NTB
TATOVERING: Det er ikke bare David Beckham som er glad i tatoveringer, også sønnen Romeo Beckham har tatovert seg. Foto: Shutterstock / REX / Pa Photos / Doug Peters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Victoria (47) og David Beckhams (46) nest eldste sønn, Romeo Beckham (19), avslører ny tatovering.

Selv om tatoveringen er ny på 19-åringen, er det en tatovering flere drar kjensler til. Romeos far har nemlig hatt tatoveringen på nakken i en årrekke.

Kjendissønnen besøkte den ettertraktede tatoveringskunstneren Brian Woo - kjent som Dr. Woo - i Los Angeles for å få samme tatovering som sin far - et kors med vinger bak på nakken.

The Sun er blant mediene som omtaler saken.

På Instagram delte kjendissønnen et bilde av resultatet og skrev følgende:

«Sinnssykt! Takk, bror».

I kommentarfeltet var det flere som kommenterte at Romeo gikk for samme «look» som superstjernen Justin Bieber (27), som selv har tatovert vinger i nakken.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Men det var det imidlertid flere som fyrte seg opp av, og påpekte at det var Romeos far som hadde tatoveringen først.

Bieber selv satt en ende på diskusjonen og kommenterte: «Elsker det. Det var faren din som inspirerte min også. Ser flott ut».

LIK FARENS: Her er et nærbilde av David Beckhams tatovering. Foto: Shutterstock / REX / NTB
LIK FARENS: Her er et nærbilde av David Beckhams tatovering. Foto: Shutterstock / REX / NTB Vis mer

Har 63 tatoveringer

Samtidig som nakketatoveringen fikk Romeo tatovert en due på hånden med ordene «lead with love».

Tenåringen hadde fra før, ifølge The Sun, en ørn på benet og kjeruber på armene samt mindre tatoveringer på armen, hånden og ribbena.

Beckham-guttene er store tatoveringsfans, og storebror Brooklyn (22) er dekket av dem. Romeo har imidlertid en lengre vei å gå for å ta igjen farens 63 design i blekk.

Den tidligere fotballspilleren har hyllet barna sine med markeringer på kroppen, med blant annet Romeos navn i en romersk skrift under nakketatoveringen og over engelen på ryggen.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feiret 20 års ekteskap. De årene var preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Best betalt

Romeo har funnet seg en helt annen karrierevei enn sin verdenskjente fotballfar, og gjør det nå stort som modell. Han ble nylig den best betalte Beckham-etterfølgeren da han signerte en enorm avtale på over tolv millioner norske kroner med sportsgiganten Puma.

En kilde hevdet til The Sun at den store pengeavtalen var den første i rekken av lukrative samarbeid som ble satt opp for Romeo i løpet av de neste årene.

LES OGSÅ: Beckham: Stjerneparet har kjøpt verdens dyreste leilighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer