MED BEINA PÅ JORDA: Vibekes kjæreste, snøbrett-helten Daniel Franck (33), kledde av seg for leserne av magasinet Henne. Foto: Faksimile Henne
MED BEINA PÅ JORDA: Vibekes kjæreste, snøbrett-helten Daniel Franck (33), kledde av seg for leserne av magasinet Henne. Foto: Faksimile HenneVis mer

Kopierer Daniels foto-stunt

To uker etter at snowboarderen Daniel Franck poserte naken i HENNE, viser kona seg fram lettkledd i bladet MANN.

SEHER.NO: Vibeke Klemetsen har for mange vært best kjent som kona til snowboarderen til Daniel Franck - som for to uker overrasket leserne av bladet HENNE ved å posere naken.

Men Klemetsen - som til daglig jobber med blant andre "Frøken Norge"-sendingene til TVNorge - hevder det ikke er noe ønske om å konkurrere med ektemannen som nå har fått henne til å posere lettkledd i april-utgaven av herrebladet MANN.

- Jeg er snart 33 og for alt jeg vet er jeg gravid om noen måneder. Jeg ville gjøre dette for min egen del og viser uansett ikke mer enn man gjør i bikini på stranda, sier hun til herrebladet.

Klemetsen - som flere ganger har havnet høyt på lister over Norges mest sexy kjendis-kvinner avslører også at utseendet har gitt henne ubehagelige opplevelser.

Da hun som tenåring jobbet på hotell i Belgia, ble hun flere ganger trakassert av mannlige kolleger.

- Da jeg var 19, flyttet jeg til Brüssel og jobbet på et femstjerners Thon-hotell, der jeg opplevde så sterk sex-trakassering at jeg var helt på randen. Hovmesteren var en gammel tjukkas av en gris som tok meg på rumpa, og folk skulle hele tiden klemme på meg, sier hun til bladet. I TVNorge opplever jeg heldigvis ikke noe sånt i det hele tatt, sier hun til MANN.

LES OGSÅ: Franck får kjeft for vestkant-hets