Beyoncé og Blue Ivy:

- Kopi av moren

Et nytt bilde av Beyoncés datter får nettet til å koke.

KAMP: Rapper Jay-Z tok med datteren Blue Ivy på basketballkamp mandag kveld. Foto: AFP / Thearon W. Henderson / NTB
KAMP: Rapper Jay-Z tok med datteren Blue Ivy på basketballkamp mandag kveld. Foto: AFP / Thearon W. Henderson / NTB Vis mer
Publisert

Da Jay-Z (52) dukket opp på NBA finalen mellom Boston Celtics og Golden State Warriors i San Francisco mandag med datteren Blue Ivy (10) sperret mange opp øynene.

Rapperen har datteren sammen med Beyoncé (40), og det er på grunn av sistnevnte datteren fikk massiv oppmerksomhet.

Beyoncé er mor til tvillingene Sir og Rumi Carter (5), men nå kan det se ut som at hun har fått seg en egen «tvilling».

Mange mener nemlig datteren er en kopi av moren. Med samme hår og øredommer ble bilder av de to satt sammen og delt på Twitter.

Det er særlig et bilde av moren fra 2007 fansen sammenligner datteren med, og de er mildt sagt sjokkert over likheten.

«Helt lik sin mamma», skriver en, mens en annen skriver: «Hun er så fin, herregud, hun er morens tvilling».

Mange skriver også uttrykket «copy > paste».

PRIVAT: Beyoncé er kjent for å være privat av seg, men i anledning nyttårsaften delte hun bilder av tvillingene sine. Video: Beyoncé Vis mer

Egen stylist

Under et av mange Twitter-innlegg om likheten mellom mor og datter er det til og med en som tar til orde for at moren må ha kledd opp datteren.

Som datter til to av verdens rikeste og mest berømte mennesker lever nok Blue Ivy et annerledes liv enn det de fleste andre tiåringer gjør, og hun har trolig arvet noe av morens interesse for luksusdesign.

Den unge jenta har blant annet blitt sett i en Gucci-kjole til en verdi av omtrent 222 000 norske kroner.

«Queen B» har tidligere vekket oppsikt med sin dyre klessmak, og en representant for moren har tidligere bekreftet til Women's Wear Daily at Blue Ivy har både egen stylist og personlig shopper, noe de fleste bare kan drømme om - selv i voksen alder.

«HOMECOMING»: Her får vi også glimt av tvillingene til Beyoncé i filmen om da artisten headlinet den amerikanske festivalen Coachella i California. Video: Netflix Vis mer

Helt like

Dette er imidlertid ikke første gang mor og datter blir omtalt som tvillinger. Superstjernen delte nemlig et bilde tilbake i 2019, og her var også to bilder satt sammen av henne og Blue Ivy, da fra de begge var syv år gamle.

«Noen lagde denne sammenligningen av meg i en alder av syv og Blue i en alder av syv. Babyen min vokser opp», skrev Beyoncé til innlegget.

Kommentarene strømmet inn under det artige bildet, og en rekke fans var over seg av begeistring fordi de to er så like.

«Herregud, tvillinger», «Wow, tvillinger» og «Tvillinger, virkelig!» er blant kommentarene som gikk igjen.

«Jeg trodde BEGGE bildene var av Blue, faktisk!» lød det fra én av superstjernens følgere, mens en annen skrev: «Hva er greia, jeg trodde begge var av Beyoncé».

LES OGSÅ: - David og Harper er de søteste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer