Kontrastenes mann

- Det å skulle følge hjertet er bullshit, forteller Erik Thorstvedt.

PROGRAMLEDER: 15. september braker sesong to av "Heia Tufte" løs. Foto: TVNorge
PROGRAMLEDER: 15. september braker sesong to av "Heia Tufte" løs. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Han er 197cm høy, men har høydeskrekk. Han syns fotball kan være kjedelig, men gjorde braksuksess med tv-serien "Heia Tufte". Han har heller ikke mye tro på seg selv, men  kona sjekket han opp på byen.  Hva er det med Erik Thorstvedt?

I septemberutgaven av magasinet Henne, forteller han det meste.

- Jeg er ikke en fyr som har verdens høyeste selvtillitt. Men med årene har har jeg fått en tryggere plattform som gjør at jeg er mer avslappet i forhold til å drite meg ut, forteller den tidligere landslagkeeperen.

På spørsmål om hvordan han traff kona Siv, blir han stille. Men så kommer svaret;

- Ute. På byen. i Oslo.

- Gjennom kjente?, spørres det. Stille igjen.

- Nei. Jeg sjekket henne opp, sier han.

Erik forteller videre at den største utfordringen han har, er at han nesten daglig er på reisefot. Dermed blir det lite tid til kona Siv, lille Lea på seks måneder, Alexander (7) og 13-åringen Christian. Eldstedatteren Charlotte (20) er bosatt i Sverige, og er minst like opptatt av programlederjobben sin i MTV.

Han mener at det å skulle følge hjertet sitt er "bullshit". Han sier han har både økonomiske og familiære forventninger.

- Du er med og du oppfyller forventningene. Det kan kjennes forfriskende å ta andre valg, men ikke alle kan flytte til Bali for å drive en liten kafé på stranden, smiler mannen som er forgudet av både datter, mor og bestemor.

Les hele intervjuet i septemberutgaven av Henne.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer