BYTTET STEMME: Nå er det Mila Kunis (til venstre) som har stemmen til rollefiguren Meg Griffin. Men den jobben hadde Lacey Chabert (til høyre) først. Foto: Stella Pictures, Fox
BYTTET STEMME: Nå er det Mila Kunis (til venstre) som har stemmen til rollefiguren Meg Griffin. Men den jobben hadde Lacey Chabert (til høyre) først. Foto: Stella Pictures, FoxVis mer

Kontraktstabbe ga Mila Kunis jobb

- Jeg er ikke sur på henne.

SEOGHØR.NO: Mange som har sett på den animerte TV-serien «Family Guy», har lagt merke til at det er stjerneskuespilleren Mila Kunis som er stemmen til rollefiguren Meg Griffin.

Det har hun vært helt siden sesong nummer to, som gikk på lufta i 1999.

Men hadde det ikke vært for en kontraktstabbe, er det ikke sikkert at Kunis hadde hatt jobben som stemmen til Meg. Det skriver Huffington Post.

I den første sesongen var det nemlig «Party of Five»-skuespiller Lacey Chabert (32) som hadde stemmen til Meg. Men i motsetning til de andre som hadde voice-jobber, hadde ikke Chabert en kontrakt som varte serien ut.

AVVISER AT HUN BLE SPARKET: Seriens skaper, Seth MacFarlane, bekrefter kontraktstabben. Foto: FameFlynet Sweden
AVVISER AT HUN BLE SPARKET: Seriens skaper, Seth MacFarlane, bekrefter kontraktstabben. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Hun hadde kun kontrakt for den første sesongen.

Det har vært hvisket om dårlig stemning mellom de to skuespillerne. Men nå tar Chabert bladet fra munnen og forteller at hun valgte å slutte av egen fri vilje.

- Jeg forlot serien frivillig. Blant annet fordi jeg gikk på skole og spilte inn «Party of Five» samtidig. Men jeg synes showet er hysterisk morsomt, og jeg er ikke sint på henne i det hele tatt. Hun er en glimrende skuespiller, sier Chabert til GameSpy.

POPULÆR SERIE: Family Guy er nå inne i sesong nummer 13. I Norge sendes serien på Viasat 4. Foto: Fox
POPULÆR SERIE: Family Guy er nå inne i sesong nummer 13. I Norge sendes serien på Viasat 4. Foto: Fox Vis mer

Spill for galleriet?

Det kan likevel virke som om det ikke var akkurat slik det skjedde...

I en senere episode av «Family Guy», snakker Peter Griffin om å gi Lois Griffin sparken fra serien.

- Sier navnet Lacey Chabert deg noe, sier Peter til en Lois som blir tydelig redd av spørsmålet, noe som kan hinte til at det er mer i historien enn det Chabert inntrømmer nå.

(Se video nederst i artikkelen)

«Family Guy»-skaper Seth MacFarlane forklarer situasjonen på følgende måte:

- Jeg tror det var en feil i kontrakten hennes, og jeg regner med hun ikke hadde planer om å være med i hele serien. Jeg husker ikke helt. Jeg vet ikke hva det var, men det var nok ingen ubehagelig situasjon med henne, sier han til IGN.

Han forteller at Chabert gjorde en god jobb som Meg, men at Mila Kunis var mer riktig.

I Norge sendes «Family Guy» på Viasat 4.LES OGSÅ: Disse bildene vekker oppsikt