Joe Exotic og Dillon Passage:

Kontrabeskjed: Avlyser skilsmissen

Joe Exotics ektemann, Dillon Passage, ønsket å forlate skandalestjernen. Nå har Exotic overtalt ham tilbake til seg.

IKKE SKILSMISSE: Joseph Allen Maldonado-Passage, bedre kjent som Joe Exotic, og ektemannen Dillon Passage, skulle gå hver sin vei. Nå holder de imidlertid sammen likevel. Foto: Joe Exotic / Instagram
IKKE SKILSMISSE: Joseph Allen Maldonado-Passage, bedre kjent som Joe Exotic, og ektemannen Dillon Passage, skulle gå hver sin vei. Nå holder de imidlertid sammen likevel. Foto: Joe Exotic / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor vår ble Joseph Allen Maldonado-Passage (58), bedre kjent som Joe Exotic, kjent verden over da han figurerte i Netflix-dokumentaren «Tiger King».

I serien kunne publikum følge en eksentrisk 58-åring i cowboyantrekk - som både var homofil og polygamøs. Exotic drev den omstridte tiger-gården hvor han stilte ut ville katter til disposisjon for betalende publikum.

Parallelt med dette pustet dyrevernaktivist Carol Baskin (59) ham tungt i nakken.

Enden på visa ble at Exotic havnet bak fengselsmuren - der skulle han sitte i 22 år. TV-stjernen hadde blitt dømt for dyremishandling, og for å ha planlagt leiemord ved to tilfeller på Baskin.

I ettertid har tiger-mannen uttalt at han har lagt feiden med sin mangeårige fiende bak seg, og har dessuten flere ganger forsøkt å bli benådet.

La skilsmissen på is

Det skulle angivelig bli ekstra ensomt for 58-åringen i fengselet - etter at ektemannen Dillon Passage (22), som Exotic har vært gift med i over tre år, ønsket å skille seg.

Det meddelte Passage i et innlegg på sin Instagram-profil denne uken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer