Joe Exotic og Dillon Passage:

Kontrabeskjed: Avlyser skilsmissen

Joe Exotics ektemann, Dillon Passage, ønsket å forlate skandalestjernen. Nå har Exotic overtalt ham tilbake til seg.

IKKE SKILSMISSE: Joseph Allen Maldonado-Passage, bedre kjent som Joe Exotic, og ektemannen Dillon Passage, skulle gå hver sin vei. Nå holder de imidlertid sammen likevel. Foto: Joe Exotic / Instagram
IKKE SKILSMISSE: Joseph Allen Maldonado-Passage, bedre kjent som Joe Exotic, og ektemannen Dillon Passage, skulle gå hver sin vei. Nå holder de imidlertid sammen likevel. Foto: Joe Exotic / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor vår ble Joseph Allen Maldonado-Passage (58), bedre kjent som Joe Exotic, kjent verden over da han figurerte i Netflix-dokumentaren «Tiger King».

I serien kunne publikum følge en eksentrisk 58-åring i cowboyantrekk - som både var homofil og polygamøs. Exotic drev den omstridte tiger-gården hvor han stilte ut ville katter til disposisjon for betalende publikum.

BENÅDELSE: Joe Exotic var så skråsikker på å bli benådet av Trump at han bestilte en limousin utenfor fengselet han sitter i - det endte ikke som planlagt. Vis mer

Parallelt med dette pustet dyrevernaktivist Carol Baskin (59) ham tungt i nakken.

Enden på visa ble at Exotic havnet bak fengselsmuren - der skulle han sitte i 22 år. TV-stjernen hadde blitt dømt for dyremishandling, og for å ha planlagt leiemord ved to tilfeller på Baskin.

SKANDALESTJERNE: Verden fikk øynene opp for eksentriske Joe Exotic i fjor da han figurerte i Netflix-dokumentaren «Tiger King». Foto: Sue Ogrocki / AP / NTB
SKANDALESTJERNE: Verden fikk øynene opp for eksentriske Joe Exotic i fjor da han figurerte i Netflix-dokumentaren «Tiger King». Foto: Sue Ogrocki / AP / NTB Vis mer

I ettertid har tiger-mannen uttalt at han har lagt feiden med sin mangeårige fiende bak seg, og har dessuten flere ganger forsøkt å bli benådet.

La skilsmissen på is

Det skulle angivelig bli ekstra ensomt for 58-åringen i fengselet - etter at ektemannen Dillon Passage (22), som Exotic har vært gift med i over tre år, ønsket å skille seg.

Det meddelte Passage i et innlegg på sin Instagram-profil denne uken.

Exotics advokat, Francisco Hernandez, uttalte til TMZ at 58-åringen var fortvilet etter at han fikk vite at Passage ønsket å forlate ham.

Nå har imidlertid Exotic overtalt partneren til å avlyse skilsmissen, ifølge TMZ.

58-åringens advokat, Hernandez, uttaler overfor nettstedet at han fikk en e-post fra Exotic om at han hadde hatt en ærlig samtale med Passage.

«Jeg og Dillon har snakket og vi kommer ikke til å skynde oss for å få en lovlig skilsmisse. Dette har vært tøft for oss begge og han kommer til å gjøre det han tror han trenger å gjøre, og jeg vil helst være gift akkurat nå så ting ikke blir komplisert, og hvis jeg lever gjennom dette store, vil vi finne ut av det da», skrev TV-stjernen i e-posten.

Ville skilles

Som nevnt ønsket Passage å gå fra «Tiger King»-profilen. I et Instagram-innlegg uttrykte 22-åringen hva han følte om forholdet.

«I november 2017 møtte jeg Joe som var der for meg gjennom en vanskelig tid i livet mitt. Etter bare ni korte måneder ble han arrestert, og de siste to og et halv årene, har vi vært adskilt», skrev 22-åringen innledningsvis.

Denne avstanden mellom paret, kombinert med at Passage følte seg ubekvem i rampelyset, tærte på forholdet deres, mente han.

Videre trakk han frem at Exotic av og til har delt personlige innlegg om paret i sosiale medier - noe Passage ikke skal ha følt seg komfortabel med.

«Jeg føler meg ikke forpliktet til å forklare for verden hva som foregår i mitt private liv, til tross for at Joe ofte tar til sosiale medier for å uttrykke seg om sine sorger. Jeg føler ikke at det er den sunneste måten å takle private utfordringer mellom to mennesker på», skrev han videre.

Til slutt bekrefter Passage at han ønsker å skille seg fra «Tiger King»-stjernen.

«Ja, Joe og jeg tar ut separasjon. Dette var ikke den letteste avgjørelsen å ta, men både Joe og jeg forstår at denne situasjonen ikke er rettferdig for noen av oss. Det er noe ingen av oss forventet, men vi kommer til å ta en dag om gangen».

ØDE ØY: Joe Exotic, Carole Baskin eller Donald Trump - Rick Kirkham forteller hvem han hadde valgt å ta med seg på en øde øy. Vis mer

Passage er 58-åringens fjerde ektemann, og medvirket også i de siste episodene av den skandaleombruste serien.

LES OGSÅ: - Jeg ville ikke skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer