Brad Pitt:

Kontaktet Jennifer etter bruddet fra Angelina

Brad Pitt skal ha tatt opp igjen kontakten med eks-kona

HOLDER KONTAKTEN: Brad Pitt og Jennifer Aniston skal  ha god kontakt etter at det ble slutt mellom Brad og Angelina Jolie. Foto: NTB Scanpix
HOLDER KONTAKTEN: Brad Pitt og Jennifer Aniston skal  ha god kontakt etter at det ble slutt mellom Brad og Angelina Jolie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Nyheten om bruddet mellom Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (53) kom som et sjokk på både nære venner og internasjonal presse i fjor høst.

Etter to år som mann og kone, og ti år som kjærester, bekreftet superparet at det var over mellom dem.

SLUTT: Det var Angelina som ville ut av ekteskapet med Brad. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Det var Angelina som ville ut av ekteskapet med Brad. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var Jolie som leverte inn skilsmissepapirene, og krangling om oppdragelsen av deres seks barn, Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8), skal være årsaken.

Fem måneder etter bruddet skal Brad Pitt nå ha tatt opp igjen kontakten med eks-kona Jennifer Aniston (48), melder Us Weekly.

I 2004 forlot Brad Jennifer til fordel for Angelina etter at han forelsket seg i Jolie på settet til «Mr. og Mrs. Smith».

Jennifer og Brad hadde da vært sammen i syv år og gift i fem av dem.

- Mimret om gamledager

Sist måned fylte Jennifer 48 år, og dette skal ha vært den perfekte anledning for Brad til å strekke ut en hånd til henne.

Ettersom seksbarnsfaren ikke hadde ekskonas telefonnummer lenger, måtte han få tak i det via gamle venner, og 11. februar sendte han en bursdagshilsen til den tidligere «Friends»-stjernen, skriver Us Weekly.

- De begynte å snakke sammen etter at han hadde gratulert henne med dagen.

- Brad betrodde seg til henne. Han fortalte at han har det vanskelig etter bruddet, og så tekstet de litt frem og tilbake om hyggelige ting fra fortiden, forteller en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR DUO: Brad og Jennifer var et av Hollywoods heteste par i starten av 2000-tallet. FOTO: NTB Scanpix.
POPULÆR DUO: Brad og Jennifer var et av Hollywoods heteste par i starten av 2000-tallet. FOTO: NTB Scanpix. Vis mer

Ikke sjalu

Mens Brad går gjennom en tøff tid privat, så er Jennifer lykkelig gift med Justin Theroux (45). Paret ga hverandre sine ja i en romantisk seremoni i 2015 etter å ha vært kjærester i fire år.

Aniston og ektemannen feiret bursdagen hennes i Cabo San Lucas i Mexico, og ifølge Us Weekly skal ikke Theroux ha blitt sjalu over at kona tekstet med eks-mannen i ferien.

- Justin er ok med at de er venner. Han vet at Jennifer bare vil være snill, forteller kilden.

Like etter at bruddet mellom Pitt og Jolie ble kjent uttalte også Theroux seg om nyheten i media.

- Jeg er selv skilsmissebarn, så alt jeg kan si er at det er fryktelige nyheter for barna, fortalte han til Business Insider.

- Det er kjedelig å kommentere noe annet. Folk går gjennom en tøff tid. Det er forferdelig.

Saken fortsetter under bildet.

ALENE: Etter bruddet er det Angelina som har det daglige ansvaret for de seks barna. Dette har vært veldig sårt for Brad. Foto: NTB Scanpix.
ALENE: Etter bruddet er det Angelina som har det daglige ansvaret for de seks barna. Dette har vært veldig sårt for Brad. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

For to år siden åpnet Jennifer Aniston seg om det havarerte ekteskapet med Brad Pitt.

- Det er ikke vondt lenger. Jeg tror det er en fortelling som følger meg fordi det er en interessant overskrift. Det er et tema som lever på grunn av media, fortalte hun, ifølge UsMagazine.com.

48-åringe ble den gang også spurt om hun fortsatt hadde kontakt med eks-mannen.

- Vi har gitt hverandre lykkeønskninger og alt det der. Men det er ingen konstant ting.

LYKKELIGE SAMMEN: Jennifer og Justin forelsket seg på settet til filmen Wanderlust i 2011. Året etter forlovet de seg og i 2015 giftet de seg i Los Angeles. FOTO: NTB Scanpix.
LYKKELIGE SAMMEN: Jennifer og Justin forelsket seg på settet til filmen Wanderlust i 2011. Året etter forlovet de seg og i 2015 giftet de seg i Los Angeles. FOTO: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Halle Berry (50) kastet klærne etter Oscar-natta

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer