Olivia Munn og Chris Pratt:

Kontaktet ekskona da romanseryktene begynte å svirre

Stjernen ga klar beskjed om hva hun mente om ryktene på sosiale medier.

BRYTER TAUSHETEN: Olivia Munn (t.h.) har uttalt seg om ryktene som har versert om at hun og skuespiller Chris Pratt har begynt å date. Pratt var tidligere gift med skuespiller Anna Faris (t.v.). Foto: NTB Scanpix
BRYTER TAUSHETEN: Olivia Munn (t.h.) har uttalt seg om ryktene som har versert om at hun og skuespiller Chris Pratt har begynt å date. Pratt var tidligere gift med skuespiller Anna Faris (t.v.). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Ifølge nettstedet Entertainment Tonight skal den amerikanske skuespilleren Olivia Munn (37) og skuespiller Chris Pratt (38) ha vært på en romantisk date sammen fredag forrige uke.

Paret skal ha blitt observert under en middag på den populære Hollywood restauranten Craig's.

- Han holdt armen rundt henne, og det så ikke ut som om de prøvde å skjule det, fortalte en kilde til nettstedet.

Ifølge People har ryktene også svirret om hvorvidt Chris sin ekskone Anna Faris (41) er opprørt over datingen mellom ham og Olivia.

Ifølge People Chris tok ut skilsmisse fra ekskona Anna i desember. Det var i august i fjor at duoen først annonserte at de hadde avsluttet forholdet etter åtte år som gift.

Satte en stopper for ryktene

Olivia Munn har tydeligvis snappet opp ryktene, og i helgen valgte hun å sette en stopper for det hele ved å legge ut en rekke utsagn på «Story»-funksjonen til Instagram-kontoen sin.

Skuespilleren la ut hele seks bilder med hva hun mente om saken.

På bildene delte hun opp utsagnene i fem punkter:

«1. Ikke alle kvinner er like opprørte etter et avsluttet forhold.»

«2. Ikke alle kvinner er rasende på hun som dater ekskjæresten.»

«3. Så uansett om jeg hadde datet Chris, har tabloidene misforstått forholdet mellom meg og Anna Farris fullstendig.»

«4. Kvinner respekterer og elsker hverandre mye mer enn hva folk tror.»

På det siste bildet spøkte skuespilleren ved å ramse opp «parnavn» hun og Chris kunne hatt.

«5. Chris og jeg ville hatt et forferdelig kjendispar-navn: Crolivia, Prunn, Chrisivia, Olipratt.»

Til slutt delte Olivia et skjermbilde av en rekke tekstmeldinger hun og Anna Faris har sendt til hverandre.

Saken fortsetter nedenfor.

Skjermbilde av tekstmeldingene mellom Anna og Olivia, hentet fra Instagramstoryen til Olivia Munn.
Skjermbilde av tekstmeldingene mellom Anna og Olivia, hentet fra Instagramstoryen til Olivia Munn. Vis mer

I tekstmeldingen, som er fra starten av januar, skriver Olivia til Anna at hun bare ønsker å avlive et «tilfeldig tabloid-rykte»:

«Jeg er sikker på at du allerede vet at det ikke er sant, eller ikke bryr deg, men jeg ville i alle fall kontakte deg for å fortelle deg at det ikke er sant. Uansett, håper du har hatt en fantastisk ferie og at du får et enda bedre 2018», skrev Olivia blant annet i tekstmeldingen.

Som respons fra Anna fikk skuespilleren følgende svar:

«Hei! Herregud denne byen er helt gæren, du er så søt som kontakter meg, jeg elsker deg, og hadde du blitt min svigerinne hadde jeg vært veldig glad. La oss møtes snart!», svarte Anna på tekstmeldingen.​

Ble singel i fjor

I slutten av januar i fjor svirret ryktene om at Hollywood-stjernen Olivia hadde forlovet seg med NFL-proffen Aaron Rodgers (34).

To måneder senere meldte flere amerikanske medier at paret hadde endt forholdet.

- De har avsluttet sitt tre år lange forhold vennskapelig. De forblir nære venner og ønsker hverandre ingenting annet enn det beste når de går videre med livene sine, fortalte en kilde til People.com.

I følge E! News skal årsaken til bruddet ha vært at duoen «ønsket seg forskjellige ting i livet».

- Det var Olivia som gjorde det slutt, hevdet en venn nær Rodgers til nettstedet, og la til at de to fremdeles har kontakt, selv om bruddet var vanskelig for begge.

Saken fortsetter nedenfor.

EKSKJÆRESTER: NFL-proff Aaron Rodgers og Hollywoodstjernen Olivia Munn var kjærester i tre år før forholdet tok slutt. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: NFL-proff Aaron Rodgers og Hollywoodstjernen Olivia Munn var kjærester i tre år før forholdet tok slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Olivia og Aaron møttes i begynnelsen av april 2014 da de stod sammen på scenen under Country Music Awards i Las Vegas.​

Frøs ned eggene sine

​I ​2016 gjestet Olivia Munn faktisk Anna Farris sin podcast «Anna Faris Is Unqualified». Da fortalte hun at hun hadde fryst ned flere av eggene sine.

- Jeg har fylt 35 år og da er det høy risiko. Jeg frøs ned en haug med egg for flere år siden. Jeg dro til legen, tok testen og han sa: «Du har faktisk veldig mange egg. Du er heldig», avslørte hun i podcasten, ifølge People.com.

​Grunnen til at hun valgte å fryse ned eggene var at hun drømmer om familie og vil sikre seg sjansen til å bli gravid. I podcasten anbefalte hun alle kvinner å fryse ned eggene sine.

- Hvorfor ikke bare gjøre det? Jeg ser mange kvinner som stresser med at de blir eldre, men hvis man fryser ned eggene, så kommer det ingen dommedag - for man er allerede forberedt, sa hun.

LES OGSÅ: Kastet klærne i pelsprotest ​​​​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer