Konkurrerte om å vise mest hud

Charli XCX vakte oppsikt med Brit Awards dristigste antrekk - kvelden etter at Rosie Huntington-Whiteley viste hud på ELLE Style Awards.

Foto: Stella Pictures/All Over Press
Foto: Stella Pictures/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld gikk Brit Awards 2015 av stabelen i London, og selv om Madonnas dramatiske trappefall på scenen nå går nettet rundt, var ikke hun den eneste som vakte oppsikt.

Blant dem som gav folk hakeslepp på den røde løperen, var den britiske elektropop-artisten Charli XCX (22).

Hun ankom prisutdelingen i en gjennomskinnelig Vivienne Westwood-kjole som viste frem trusene hennes - men først og fremst gav den godt sideinnsyn til brystpartiet.

Kjolen hadde enda frekkerer om antrekket supermodell Rosie Huntington-Whiteley (27) var iført kvelden før, da hun mottok prisen for «årets modell» på ELLE Style Awards.

- Jeg er litt bekymret for å vise for mye, men ingen har ropt «brystvorte!» ennå, sa Charli XCX til Daily Mail da hun ankom Brit Awards.

Saken fortsetter under bildet.

SYNLIG TRUSE: Charli XCX sin kjole var laget i et tynt, nettingliknende stoff, men med broderier og applikasjoner som gjorde den hakket mer tekkelig. Foto: Stella Pictures
SYNLIG TRUSE: Charli XCX sin kjole var laget i et tynt, nettingliknende stoff, men med broderier og applikasjoner som gjorde den hakket mer tekkelig. Foto: Stella Pictures Vis mer

Viste brystparti og hud

Men «Boom Clap»-sangeren var neppe den eneste som bekymret seg for mulige klesglipper på den stjernespekkede musikkprisutdelingen, der blant andre Kanye West, Taylor Swift og Ed Sheeran opptrådte.

Kast terning på antrekkene nederst i saken!

SEXY STJERNER: Rita Ora (t.v) viste sge frem i en gjennomskinnelig, utringet buksedress, mens Kim Kardashians brystvorter nesten så dagens lys i denne vågale buksedrakten. FKA Twigs kjæreste, skuespiller Rpbert Pattinson (t.h), virket på sin side ikke misfornøyd med innsynet i kjærestens topp.  Foto: All Over Press
SEXY STJERNER: Rita Ora (t.v) viste sge frem i en gjennomskinnelig, utringet buksedress, mens Kim Kardashians brystvorter nesten så dagens lys i denne vågale buksedrakten. FKA Twigs kjæreste, skuespiller Rpbert Pattinson (t.h), virket på sin side ikke misfornøyd med innsynet i kjærestens topp. Foto: All Over Press Vis mer

Rita Ora (24) strålte i en buksedress fra Zuhair Murads vår- og sommerkolleksjon med svært sjenerøs utringning, mens Kim Kardashian (34) viste kroppen i en avslørende buksedress.

Artistkjæresten til «Twilight»-kjekkas Robert Pattinson (28), Tahliah Debrett Barnett (27), var også iført en topp som stort sett bestod av strategisk plasserte stoffremser.

Hva synes du om de dristige Brit Awards-antrekkene til stjernene? Kast terning på dem nedenfor!

[views:embed:node_embed:block:77813]

LES OGSÅ: Rett etterpå gled jakken opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer