Konkurrerte i samme blondetruse

- Det høres ikke helt bra ut, egentlig, sier Astrid Lødemel.

LATTERMILD: Lødemel klarte ikke å holde latteren tilbake da hun avslørte foran de andre deltagerne at hun i flere år konkurrerte i den samme blondetrusen. Foto: NRK
LATTERMILD: Lødemel klarte ikke å holde latteren tilbake da hun avslørte foran de andre deltagerne at hun i flere år konkurrerte i den samme blondetrusen. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere skistjernen Astrid Lødemel (40) gjør for tiden suksess i NRK-programmet «Mesternes mester».

Foreløpig har deltagerne Thomas Hansvoll og Linda Cerup-Simonsen måtte forlate konkurransen i Ungarn, men Lødemel er fortsatt med.

Under en av middagene i huset, avslørte 40-åringen overfor de andre deltagerne at hun i flere år konkurrerte på ski i den samme lykke-blondetrusen.

- Det høres ikke helt bra ut, egentlig. Jeg har den ikke fortsatt, sier en lattermild Lødemel foran TV-kameraene.

Deltageren, som har både sølv og bronse fra VM i 1993, forteller at hun kun brukte trusen i de aller viktigste konkurransene.

- Jeg brukte den i de viktigste konkuraransene, og ikke mange dager på rad.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Derfor brukte jeg jukselapp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer