Konkurrerer om å være mest sexy

Rihanna og Shakira samarbeider i ny vågal video.

FREKKE FRØKNER: Shakira og Rihanna er supersexy i den nye videoen «Can’t Remember to Forget You» som ble sluppet torsdag kveld. Foto: Stella Pictures
FREKKE FRØKNER: Shakira og Rihanna er supersexy i den nye videoen «Can’t Remember to Forget You» som ble sluppet torsdag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det oser av erotikk når to av verdens mest sexy popstjerner Shakira (36) og Rihanna (25) spiller sammen i ny musikkvideo. Begge er beundret av menn verden over og den nye videoen «Can’t Remember to Forget You» er dampende het.

VISER RUMPA: Shakira er kjent for sine sensuelle hoftevrikk.  Foto: Stella Pictures
VISER RUMPA: Shakira er kjent for sine sensuelle hoftevrikk. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skjønnhetene er svært lettkledde og rister sine berømte bakender, sender kameraet flørtende blikk og det virker som de to konkurrerer om å være mest mulig sexy.

- Sangen kombinerer reggae og rock og derfor trodde jeg Rihanna ville være perfekt for dette prosjektet. Hun var den ene halvdelen, sier Shakira ifølge Daily Mail.

SEXY: Rihanna er kjent for sin veldreide figur som hun viser frem i videoen.  Foto: Stella Pictures
SEXY: Rihanna er kjent for sin veldreide figur som hun viser frem i videoen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Privat er Shakira mor til ett år gamle Milo som hun fikk med fotballkjæresten Gerard Pique i fjor. Rihanna har vært singel siden forholdet til Chris Brown, selv om det har ryktes at «Diamonds»-stjernen flørter med eks-kjæresten Drake.

LES OGSÅ: Shakira tok med sønnen på fotballkamp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer