Kongesjokk for prinsen

«Halve»England vil at prins Charles lar prins William bli Englands neste konge, viser en fersk meningsmåling.

POPULÆRE: I en meningsmåling i avisa The Independent sa 42 prosent seg enige i at prins Charles bør si fra seg arveretten til tronen og la William overta. Foto: All Over Press
POPULÆRE: I en meningsmåling i avisa The Independent sa 42 prosent seg enige i at prins Charles bør si fra seg arveretten til tronen og la William overta. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prins William (29) og hertuginne Kate (30) sørget for et kraftig oppsving i populariteten til det britiske kongehuset da de giftet seg i april i fjor.

Og ingen i kongefamilien er mer populære enn hertugparet. Det får konsekvenser når britene blir spurt om hvem de vil ha som landets konge den dagen dronning Elizabeths (86) dør.

I en meningsmåling i avisa The Independent sa 42 prosent seg enige i at prins Charles bør si fra seg arveretten til tronen og la William overta. 44 prosent var uenige, mens 14 svarte «vet ikke».

Spesielt blant unge mennesker i aldersgruppen 18-34 er det flest som ønsker William som den neste kongen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ari og Märtha pusser opp for 10 millioner kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer