GIKK AV MED SEIEREN: Chand Torvik er vinneren av "X Factor" 2009. Foto: Stella Pictures
GIKK AV MED SEIEREN: Chand Torvik er vinneren av "X Factor" 2009. Foto: Stella PicturesVis mer

- Kongeriket Norge, her kommer jeg!

Trønderrockeren ble vinneren av årets "X-Factor"

SEHER.NO:  Chand Torsvik ble en ensom favoritt etter at Tommy Fredvang ble stemt ut av "X Factor", men Shackles imponerte alle på en positiv måte, og steg raskt på popularitetsbarometeret.

Det var en jevn kamp mellom Chand og jentegruppen Shackles i kveld, og det ble en nervepirrende finale. Men da det kom til stykket utkonkurrerte Chand jentegruppen, og stakk av med seieren.

- Jeg er veldig satt ut akkurat nå! Takk til alle som har stemt på meg! sa Chand etter at han gikk av med seieren.

Og Shackles var glad på Chands vegne.

- Kongeriket Norge, her kommer jeg! Sa Chand på starten av kveldens "X Factor"-finale, og nå får han muligheten til å vise seg frem for hele Norge, da han som vinneren av talentprogrammet får platekontrakt med Sony Music.  

- Chand har full kontroll på konsekvensene av å vinne. Jeg er ydmyk over å ha fått vært med på dette her. Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal bli en kanon-stjerne, sier Chands manager Jan Fredrik Karlsen.  

Etter å ha vunnet "X Factor" får Chand umiddelbart utgitt sin selvskrevne låt "Diamanten".

- Sangen handler om dårlig samvittighet, og om muligheten til å kunne skru tiden tilbake. Dette er noe mange kan kjenne seg igjen i. Jeg får dårlig samvittighet når jeg føler at jeg ikke strekker til i ulike situasjoner. Jeg er mye ute og farter, og er hit og dit og overalt. Da får man ikke alltid tid til alt man ville gjort, sier trønderrockeren til Seher.no.

Jan Fredrik Karlsen kommer med en oppfordring:

- Løp og kjøp!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Vurderte å droppe X-Factor