Kongepudler!

Absurd kjendiskaos i ny bok.

MINISTER: Ari Behn drømmer om å bli kulturminister i Trond Giskes regjering ... Foto: Se og Hør, Espen Solli
MINISTER: Ari Behn drømmer om å bli kulturminister i Trond Giskes regjering ... Foto: Se og Hør, Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Om en uke slippes boka ”Kongepudler” på Kagge Forlag.

Ifølge forlaget selv, er dette ”en morsom og treffende røverroman”. Forfatteren har valgt å være anonym, og det er nok en grunn til det:

Hele 130 av Norges mest profilerte personer fra norsk politikk, kultur- og næringsliv er skrevet inn denne heller absurde historien, som omhandler Ari Behn og Trond Giskes kamp mot den spilleavhengige statsministeren Jens Stoltenberg, skriver Dagbladet.

Se her! Trond Giske elsker kjendisene!

Guttene får liten og ingen hjelp fra kompisgjengen til duellen, for Jono El Grande, Trond Moi, Kåre Conradi og Erik Fosnes Hansen er mest opptatt av å vise seg frem på Kunstnernes Hus!

Kåre kunne vært Supermann!

I boka får man også forklaringen på hvorfor forfatteren kaller denne gjengen ”Kongepudler”:
"Puddelen er svært sosial, men betraktes også som ynkelig, krypende og smiskende. Stoltenberg mente navnet måtte komme av at kongepudlene logret mest for de kongelige".

Og mens Stoltenberg samler sammen sine tropper for å gå til forsvar, stikker Ari på et snarvisitt på Stortinget for å inspisere sitt nye kontor: - Ari kommer halvfull på besøk, og Trond må geleide ham ut nødutgangen for at ingen skal oppdage ham. På vei ut roper Behn: ”Hvor er toalettet? Jeg har føling i blæra!" ...

Ifølge forlegger Erling Kagge, er forfatteren stolt over verket, men han har ikke noe ønske om å fremstå i offentlighetens lys, skriver VG.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer