Kongens elskerinne til MGP

- Det stemmer at hun har sendt inn en låt, avslører kilde.

TIL GRAND PRIX?: Det hevdes at Henemarks gruppe Happy Hoes har sendt inn flere bidrag til MGP. Foto: FameFlynet
TIL GRAND PRIX?: Det hevdes at Henemarks gruppe Happy Hoes har sendt inn flere bidrag til MGP. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere Army of Lovers-sangerinnen Camilla Henemark (47), som skapte store overskrifter da hun i 2010 ble utpekt som kong Carl Gustafs elskerinne, skal delta i svenske Melodi Grand Prix.

Sammen med artistene Dominika Peczynski og Martin Johansson har Henemark dannet gruppen Happy Hoes, som ifølge kilder har sendt inn låter til konkurransen.

- Ja, det stemmer at de har sendt inn minst én låt. Det er en opptempolåt, en poplåt. Det kommer til å bli et storslått nummer, sier en kilde til svenske Aftonbladet.

Gruppen har så langt sluppet to singler, og det hevdes at de har signert en platekontrakt med EMI.

FÅ MED DEG SEOGHØR.NO WEEKEND TV HER


Henemark har så langt ikke uttalt seg om ryktene, men Peczynski holder kortene tett til brystet når hun blir konfrontert med det hele.

- Det er klart at vi hadde syntes det hadde vært gøy å være med om de vil ha oss. Men jeg blir livredd når du sier det her. Å synge live er jo ikke noe jeg er veldig vant til. Om dette blir noe av får jeg ta sangtimer, sier hun til avisen.

I Army of Lovers-låten «Crucified» fra 1991 så man en svært utfordrende kledd Henemark som spankulerte veldig sakte forbi et maleri av svenskekongen, mens hun tittet forførerisk i kamera og sang «I'm crucified by my savior». Det ble spekulert i om det var et skjult budskap i videoen.

Henemark var gjest i studio hos Fredrik Skavlan sist fredag.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Utpekes som kongens elskerinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer