«Svenske Hollywoodfruer»:

- Kongen spurte om jeg var singel

Gunilla Persson fra «Svenske Hollywoodfruer» hevder at hun ble utsatt for en rojal flørt, da hun møtte kong Carl Gustaf på fest.

GALLAMIDDAG: «Svenske Hollywoodfruer»-stjernen Gunilla Persson har tidligere hatt svenskekongen som kavaler på en gallamiddag. - Han spurte om jeg var singel, sier hun i en ny episode. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og hør): Gunilla Persson (58) er kjent som en frittalende figur i TV-serien «Svenske Hollywood-fruer». Det er hennes siste utsagn et bevis på.

I siste episode av den populære realityserien hevder hun nemlig at kong Carl Gustaf har flørtet med henne.

I programmet, som ble vist på svensk TV i går kveld, viser hun frem en kjole fra hennes tidligere karriere som modell.

Når hun tar frem den svarte Chanel-kjolen, går hun i detalj om kvelden hun sent vil glemme.

Saken fortsetter nedenfor.

TV-PROFIL: Gunilla Persson har vært en del av «Svenske Hollywoodfruer» siden 2010. Foto: NTB scanpix
TV-PROFIL: Gunilla Persson har vært en del av «Svenske Hollywoodfruer» siden 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Her har vi en morsom kjole. Jeg skal vise hvem jeg hadde som kavalér da jeg bar denne kjolen, sier hun. Deretter går Persson mot veggen, hvor det henger et bilde.

- Vellykket kveld

På bildet har hun på seg samme kjole, og ved siden av står den svenske kongen oppstilt.

- Kjenner du ham igjen? Det er Carl Gustaf den sekstende. Jeg møtte ham på en gallamiddag. Han spurte om jeg var singel, sier Persson og fortsetter:

- Det var en vellykket kveld. Jeg danset til fire om morgenen.

Det sies ingeting om når den angivelige episoden fant sted, eller hvor. Dronning Silvia er ikke med på bildet.

Det svenske kongehuset har ikke kommentert Gunillas uttalelser.

- Romanse med prins Albert

Det er ikke første gang at den svenske realitystjernen vekker oppsikt med sine uttalelser.

BILDET: Gunilla Persson tar frem dette bildet når hun snakker om kong carl Gustaf i siste episode av «Svenske Hollywood-fruer». Foto: Skjermdump / TV3
BILDET: Gunilla Persson tar frem dette bildet når hun snakker om kong carl Gustaf i siste episode av «Svenske Hollywood-fruer». Foto: Skjermdump / TV3 Vis mer

Hun har tidligere hevdet at hun hadde «nærkontakt» med prins Albert av Monaco (58), samtidig som hun var gift med amerikaneren Stephen Linville.

- Jeg var faktisk veldig forelsket i Albert en stund. En gang ringte han også hjem til Sverige. Min mamma tok telefonen og holdt på å svime av, sa hun til svenske Extra i 2011, før hun fortsatte:

- Jo, vi hadde faktisk en romanse, det kan jeg fortelle nå. Det hadde vi. Men det var komplisert. Jeg var jo fremdeles gift med Stephen, og Albert får jo ikke lov til å gifte seg med en kvinne som har vært gift tidligere.

Tv-profilen har vært en del av «Svenske Hollywoodfruer» siden 2010.

Gunilla Persson fra "Svenske Hollywoodfruer" viser frem datteren Erika´s sangferdigheter, og mener hun er en bedre vokalist enn Britney Spears og Christina Aguilera var på hennes alder. Vis mer

Pensjonsfusk og kattebråk

Foruten å stadig havne i klinsj med sine kvinnelige reality-kolleger, har Persson skapt overskrifter for sine mistanker om bedrageri, porno-rabalder, kattebråk, vannkasting, pensjon-fusk og jesus-rapping.

Seinest denne uka vakte hun oppsikt, da hun hevdet at «Svenske Hollywoodfruer» tidvis er regissert.

I sin egen podkast har Persson fortalt at hun titt og ofte blir bedt om «å lage bråk» under innspillingene. Hun påstod at produsentene oppfordrer henne til å «sette i gang», for hvis ikke, så «blir det ikke noe TV».

- Produsenten vinket meg til seg, og sa: «Gunilla, fotografene begynner virkelig å klage og ønsker å stoppe innspillingen nå. Det blir ikke noe TV, dersom du ikke setter i gang. Du må sette i gang nå», sa hun i podkasten, ifølge Expressen.

LES OGSÅ: Staysman spanderte nye bryster på kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer