Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary:

Kongelig luksus på Ibiza

Kronprinsparet nyter sommeren i utlandet.

PÅ FERIE: For øyeblikket har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary tatt ferie fra kongelige plikter. Her avbildet på kongelig bryllup i Jordan tidligere i år. Foto: PPE/SIPA/Shutterstock/NTB
PÅ FERIE: For øyeblikket har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary tatt ferie fra kongelige plikter. Her avbildet på kongelig bryllup i Jordan tidligere i år. Foto: PPE/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Samtidig som værvarselet har vært dystert og lite sommerlig i Danmark den siste uken, har kronprins Frederik (55) og kronprinsesse Mary (51) rømt til mer solfylte strøk.

Ifølge danske Se og Hør er det snakk om en trivelig familieferie sammen med parets fire barn prins Christian (17), prinsesse Isabella (16) og tvillingene Vincent og Josephine (12).

Og når familien først er på sommerferie, da gjøres det på skikkelig vis. Det er nemlig ikke hvor som helst familien tilbringer tiden.

Den danske kronprinsfamilien har nemlig lagt turen til ferieparadiset Ibiza - som er en populær destinasjon for kjendiser og kongelige.

Familien tilbringer kjærkommen kvalitetstid sammen, samtidig som at de henter inn tapt tid med venneparet Michaela og Chris Meehan, ifølge danske Se og Hør.

Sistnevnte er en mangeårig venn av kronprinsen. Kompisene har blant annet en felles interesse for seiling, og har vært lagkompiser i ulike seilekonkurranser opp gjennom årene.

Og med en felles forkjærlighet for vann, er det kanskje ikke så rart at ferien for det meste foregår om bord på Meehan-parets luksusyacht.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer