Kongelig bryllup i Italia

Tom Cruise skal nå ha kastet sine øyne på et slott til bryllupet med sin Katie.

FORZA ITALIA: Tom Cruise og Katie Holmes knyttes nå til et italiensk slott i forbindelse med sitt bryllup. Foto: AP
FORZA ITALIA: Tom Cruise og Katie Holmes knyttes nå til et italiensk slott i forbindelse med sitt bryllup. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Slår på stortromma!Se bildene fra bryllupslokalet i vår bildespesial!SEHER.NO: Ifølge den italienske avisen Il Messaggero skal festen holdes på slottet Odescalchi ved innsjøen Bracciano den 17. november. Stedet regnes som et av Europas fineste av sitt slag.Foreløpig er ingen av planene bekreftet, men flere medier hevder at det vakre slottet har fått oppdraget med å arrangere årets store kjendisfest til over 70 millioner kroner.Tidligere har både ex-diktatoren Mussolinis palass og skuespiller George Clooneys villa ved Como-sjøen blitt nevnt som aktuelle festlokaler.De to hovedpersonene har ikke røpet noe som helst, selv ikke til sine egne gjester.Vi kommer ikke til å få vite det før i siste sekund, forteller en av de heldige som får spise av porselen verdt 25.000 kroner per kuvert til avisa Daily Star.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer