BOR SOM KONGE: Prinsen av Bel-Air har bygget seg et slott av kongelige dimensjoner i Malibu. Foto: Stella Pictures
BOR SOM KONGE: Prinsen av Bel-Air har bygget seg et slott av kongelige dimensjoner i Malibu. Foto: Stella PicturesVis mer

Kong Will av Bel-Air

The Fresh Prince bor som en konge. Se Will Smiths fantastiske rike.

SEHER.NO: Han kjøpte et slott, og bygde det ut til et Soria Moria. Drømmeslottet har alt et hjerte kan begjære.

Will Smith og kona Jada Pinkett er blant Hollywoods mektigste par. Han har suksesser som "Independence Day", Men In Black", "Ali" og "I Robot" i beltet. I tillegg har han herjet hitlistene med glade hiphop-låter. Kona Jada er også en merittert skuespiller.

Will kom til Hollywood med to tomme hender og en hovedrolle i TV-serien "Fresh Prince of Bel-Air". Nå bor prinsen som en konge. Han kjøpte  In 1990 en 400 mål stor eiendom i Malibu for 40 millioner kroner. Allerede da var det et par gjestehus, en tennisbane, staller og en innsjø på tomta.

Men nå har han brukt pengene til å bygge ut. Forskjellen er slående:

Nå er det bygget basketball-bane og svømmebasseng. I tillegg er hovedhuset blitt et slott. Store, grønne plener og luksuriøse gjestehus har forvandlet eiendommen fra å være en av mange til å bli et unikt byggverk. Her er det ikke spart på noe. Blant annet har han bowlinghall til å leke med ungene og kompiser samt egen kinosal.

En lekeplass og en stor rød trampoline utendørs er også moro for barna. I tillegg er det et nydelig og velutstyrt badehus ved bassenget, slik at man kan dusje og ta badstu - eller slappe av med en iskald drink.

I huset har han også eget klasserom til barna. Will stoler nemlig ikke på skolevesenet og har to lærere som underviser barna hans hjemme.

Will har også ansatt egen gartner og har to hjelpere i huset til å lage mat og vaske. Og med så stor eiendom så har nok tjenerskapet nok å gjøre!

For å komme seg rundt på eiendommen bruker Will og familien elektriske golfbiler. Og naboene vet å fortelle at Will har ekstra stor motor i sin, og at han elsker å grisekjøre på de små veiene på tomta.

SE HVORDAN ANDRE KJENDISER BOR: