<strong>NY SERIE:</strong> Hallvard Holmen spiller Fridtjof Nansen i TV-serien.  Her sammen med dronning Maud (Maria Bonnevie) og kronprins Olav  (Victor Andersen).  Foto: NRK
NY SERIE: Hallvard Holmen spiller Fridtjof Nansen i TV-serien. Her sammen med dronning Maud (Maria Bonnevie) og kronprins Olav (Victor Andersen). Foto: NRK Vis mer

Kong Olav kan være Nansens sønn

"Himmelblå"-stjernen kom med et litt spesielt utspill.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I den påkostede TV-serien "Harry & Charles", som NRK1 sender over tre dager i romjulen, har Fritjof Nansen en sentral figur i de to siste episodene. Virkelighetens Nansen og Maud hadde også en spesiell kjemi seg i mellom.

I ukens Se og Hør forteller Hallvard Holmen (43) -som spiller Nansen- at det ikke er umulig at "de hadde seg" med hverandre.

- Jeg håper at Maria Bonnevie og jeg får frem denne spesielle kjemien, sier han til Se og Hør.

På spørsmål fra Se og Hør om det er mulig at Nansen var kong Olav sin far, svarer han;

- I don`t know. Det er interessant. Nansen var som sagt heftig og skruppeløs når det kom til kvinner. Men TV-serien spekulerer ikke i hvem som er Olavs far.

Tidligere har også forfatter og kongebiograf Tor Bomann-Larsen nærmest slått fast at kong Haakon ikke var biologisk far til sin sønn.

 
Les det store intervjuet med Holmen i Se og Hørs romjulsnummer som er i salg NÅ!!!
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES MER:  Får frierbrev i posten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer