Kong Halvor i blodig ulykke

Influenseren og bloggeren havnet i en trafikkulykke torsdag formiddag.

VED GODT MOT: Halvor Harsem havnet i går formiddag i en trafikkulykke. Nå forteller han om hendelsen. Foto: Privat
VED GODT MOT: Halvor Harsem havnet i går formiddag i en trafikkulykke. Nå forteller han om hendelsen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag formiddag ante YouTube-profilen og bloggeren Halvor Harsem (31), kjent under navnet Kong Halvor, ingen fred og fare da han var ute på en kjøretur med Vespa-en sin ved Bygdøy allé.

Harsem var på vei for å trene sammen med en kompis, da han oppdaget at bilen bak ham kjørte farlig nærme Vespa-en hans.

- Jeg snudde meg flere ganger og prøvde å hinte om at vedkommende skulle ta litt avstand, forteller han overfor Se og Hør.

Harsem hevder at bilen til slutt kjørte forbi ham, mens den gasset på og tutet på ham.

- Og da tenkte jeg: Dette er ikke greit. Så jeg kjørte etter for å gi vedkommende en skjennepreken, fortsetter han.

DRAMATISK: Adrian Sellevoll havnet på sykehus etter en dramatisk kveld. Video: Private bilder / Rød Løper Vis mer

Bilen stakk av

Influenseren hevder at bilen deretter bråbremset, slik at Harsem måtte bråbremse - noe som førte til at han falt av Vespaen og slo seg.

- Det var skikkelig fælt. Da fikk jeg kjenne på følelsen av hvordan det er å være helt på bunn. Bilen stakk jo av også. Jeg følte meg liten, og det var et vondt øyeblikk, forklarer Harsem.

Videre forteller bloggeren at han hadde mye adrenalin i kroppen, og at det var mye blod.

MÅTTE SY: Influenseren fikk et blodig kutt på haken som han måtte sy da han ankom legevakten. Foto: Privat
MÅTTE SY: Influenseren fikk et blodig kutt på haken som han måtte sy da han ankom legevakten. Foto: Privat Vis mer

- Det var vanskelig å vite hvor det kom fra. Jeg måtte nesten bare klype meg selv litt her og der for å finne ut av hvor jeg hadde skadet meg, fortsetter han.

Ifølge Harsem var det en eldre mann som sto ved et busstopp som fikk med seg ulykken, men som gikk på bussen da den kom.

- Heldigvis kom det en annen mann og en dame som så at jeg lå der, men de hadde ikke fått med seg selve fallet, legger han til.

Politiet og ambulanse kom raskt til stedet, og bisto Harsem som pådro seg et brudd i armen, flere ødelagte tenner og et stort kutt på haken.

ULYKKE: Her ser man Harsems Vespa og ambulansepersonell som har ankommet ulykkestedet torsdag formiddag. Foto: Privat
ULYKKE: Her ser man Harsems Vespa og ambulansepersonell som har ankommet ulykkestedet torsdag formiddag. Foto: Privat Vis mer

Politiet har opprettet sak

Han hadde imidlertid få opplysninger å gi til politiet om bilen.

- Jeg ser jo ikke forskjellen på en Porsche og en Mazda, så jeg kunne bare fortelle dem at bilen var sølvfarget. Så det er derfor jeg har bestemt meg for at jeg ikke gidder å henge meg opp i vedkommende som kjørte bilen. Jeg orker ikke å gå rundt og være sint, innrømmer han.

Overfor Se og Hør kan operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Gjermund Stokkli, bekrefte ulykken.

- Vi kan bekrefte at det skjedde en trafikkulykke mellom en bil og en moped i Bygdøy allé klokka 12.39. Bilen stakk av fra stedet, og vi sendte to patruljer sammen med en ambulanse til stedet, forteller Stokkli, og fortsetter:

- Den første patruljen som kom frem sier at det ikke har vært noen fysisk kontakt mellom bilen og mopeden. Mopedisten hevder at han ble presset av veien. Mopedisten var lettere skadd og ble kjørt til legevakten, og politiet opprettet sak på hendelsen. Den er under etterforskning.

DRAMATISK: Pierre Louis havner på sykehuset i svenske «Celebrity Ex on the Beach». Video: Dplay.se / Rød Løper Vis mer

Harsem minnes at han fikk med seg at politiet etterlyste bilen, men at han forstår at det kan bli vanskelig å finne den, da han som nevnt hadde få opplysninger å gi.

- En del av meg forventer jo at de oppsøker alle som har en grå bil i Oslo, men med de ressursene vi har i politiet i dag, kan man ikke gjøre det. Det skjønner jo jeg også, men det er klart at man blir oppgitt.

- Nødt til å være forsiktig

Harsem forklarer videre at han etter ulykken ble kjørt i ambulanse til legevakten. Der tilbrakte han fire timer, før han måtte til tannlegen for å rette opp i de tennene som hadde blitt skadet som følge av fallet.

- Ikke bare var det trist og vondt, men det var jo dørgendes kjedelig å sitte der. Det hjelper ikke å være en influenser når du er på legevakten, du kommer ikke foran i køen der. Men de var veldig ålreite, sier han lattermildt, og forklarer at han måtte sy det åpne kuttet på haken.

SKADET SEG: Halvor Harsem måtte både på legevakten og til tannlegen etter ulykken. Foto: Privat
SKADET SEG: Halvor Harsem måtte både på legevakten og til tannlegen etter ulykken. Foto: Privat Vis mer

Nå har Harsem et sterkt ønske om at andre bilister skal ta hensyn til syklister og mopedister i trafikken.

- Alle har vel opplevd å være sinna i en bil. Det eneste jeg kan se for meg er at vedkommende syntes at jeg kjørte for treigt. Det synes jeg er rart da fartsgrensa var på 40, og jeg lå i hvert fall ikke under. Men det jeg ønsker å få fram er at biler som ligger bak scootere eller sykler er nødt til å være forsiktige. Vi er alle trafikanter, fortsetter han, og legger til:

- Heldigvis hadde jeg hjelm på. Bare tanken på at jeg hadde vært på en sykkel uten hjelm og det samme hadde skjedd - synes jeg er guffent å tenke på. Men jeg er også veldig glad for at det ikke gikk noe verre enn det dét kunne gjort.

TAKKNEMLIG: Halvor Harsem forklarer at han er veldig glad for at han hadde på seg hjelm da ulykken inntraff. Foto: Privat
TAKKNEMLIG: Halvor Harsem forklarer at han er veldig glad for at han hadde på seg hjelm da ulykken inntraff. Foto: Privat Vis mer

- En skikkelig trøkk

- Hvordan går det med deg i dag?

- Det å spise føles litt ut som da jeg hadde regulering som 11-åring, og den akkurat hadde blitt strammet. Hele kjevepartiet mitt har jo fått seg en skikkelig trøkk. Så samboeren min måtte lage frokosten min til meg i små biter i dag, svarer han, og legger til:

- Så er det jo den armen da. Den er vrien, og jeg kan nesten ikke bevege på den. Det er jo et brudd, så det gjør ordentlig vondt. Det jeg engster meg mest for med den armen er jo at jeg ikke får jobbet. Jeg er jo en blogger, og det tar veldig lang tid å blogge med bare en arm.

LES OGSÅ: Brakk ryggen i stygg ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer