«Kompani Lauritzen»

Konfrontert med frykten: - Sjanseløs

I lørdagens episode av «Kompani Lauritzen» må deltakerne langt ut av komfortsonen. For Raymond Kvisvik ble det i overkant mye.

TRAKK SEG: Raymond Kvisvik velger å trekke seg i dimmekampen mot Desta Marie Beeder. Foto: TV 2
TRAKK SEG: Raymond Kvisvik velger å trekke seg i dimmekampen mot Desta Marie Beeder. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De seineste lørdagene har tv-seere landet rundt vært vitne til at norske kjendiser får kjenne på blodslit i «Kompani Lauritzen». Denne lørdagen er det imidlertid ikke fysiske barrierer som er i fokus - men mentale.

Deltakerne får blant annet bryne seg på baklengs militærstup. For Desta Marie Bedeer (32) og Raymond Kvisvik (45) blir oppgaven for vanskelig, og frykten overmanner dem. De får noen skarve poeng hver for å ha forsøkt, men må gå fra stedet uten å ha fullført oppgaven.

Men prøvelsene stopper ikke der. Den neste utfordringen går ut på at deltakerne skal inn i en trang, mørklagt hinderløype for å redde ut en dukke.

Kvisvik forteller «oberst» Dag Otto Lauritzen (63) at det ikke kommer på tale ettersom klaustrofobien setter en stopper for at han i det hele tatt har sjanse til å forsøke.

- Da jeg så oppgaven skjønte jeg at det klarer jeg ikke. Skulle man klart å overvinne sånne ting, så må man noen runder med terapi før programmet begynte. Det er ikke sånn at man bare kan møte opp, si hokus pokus, så er det borte, forteller Kvisvik til Se og Hør.

-Sjanseløs

Han har lenge slitt med klaustrofobi, frykten for å bli stengt inne og frykt for opphold i lukkede rom. Han forteller at han har hatt noen tidligere opplevelser som kan ha bidratt til at frykten har blitt såpass ille, men ønsker ikke å utdype.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer