Konas sexscener gjør ham rasende

Ashton Kutcher blir så sjalu at han skrur av skjermen.

LUKKER ØYNENE: Scener som dette med Demi Moore i sexscene med Rob Lowe fra "Forleden natt", ønsker ikke Ashton Kutcher å se.  Foto: Bilde fra filmen
LUKKER ØYNENE: Scener som dette med Demi Moore i sexscene med Rob Lowe fra "Forleden natt", ønsker ikke Ashton Kutcher å se. Foto: Bilde fra filmen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Storsjarmøren Ashton Kutcher (30) nekter å se sin 15 år eldre kone, Demi Moores (45), sexscener på film, skriver nettstedet CBS.

Han innrømmer å få rasende sjalusianfall når han må se henne med andre menn på den måten.

Flust av filmer er dermed uaktuelle som helgeunderholdning for Kutcher. Demi har nemlig hoppet til sengs med utallige Hollywoodstjerner. På film, vel å merke.

Både Woody Harrelson (46) i "Uanstendig Forslag", Rob Lowe (44) i "Forleden natt" og Michael Douglas (63) i "Avsløringen" tilhører alle Moores filmatiske seksuelle erobringer.

Men Ahton Kutcher er altså rask til å trykke på "av"-knappen når han ser kona med en annen mann.

- I virkelightene er jeg ikke sjalu. Men jeg takler ikke å se henne med en annen mann på film.

- Som skuespiller vet jeg at alle følelsene du viser er fabrikerte. Allikevel vil jeg ikke lure meg selv til å tro at hun liker en annen mann.

Ashton får trøste seg med at de fleste Demi har vært til sengs med på film så og si er gamle nok til å være faren hans.

Les også: Ashton Kutcher ble Punk'd!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer