John Paulson:

- Kona visste ingenting om skilsmissen

Nå skal milliardæren date en ung fitnessinfluenser.

NY FLAMME: Milliardæren John Paulson skilles fra kona og skal ha begynt å date en yngre kvinne. Foto: Spencer Platt / AFP / NTB
NY FLAMME: Milliardæren John Paulson skilles fra kona og skal ha begynt å date en yngre kvinne. Foto: Spencer Platt / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Etter over 20 år som gift søkte John Paulson (65) om skilsmisse fra kona Jenny Paulson (50). Formuen som skal fordeles er enorm og begge parter har ansatt svært mektige skilsmisseadvokater i New York, ifølge Page Six.

En kilde har tidligere uttalt til Page Six at eksparet ikke har undertegnet en ektepakt, som kunne sikret formuen til Paulson. Derfor kan denne skilsmissen bli historisk.

Nå får imidlertid skilsmissen enda større oppmerksomhet etter at det som nesten er utenkelig har kommet frem i lyset.

FORELDRENES SKILSMISSE: Under «Skal vi danse» i 2020 valgte Emilie «Voe» Nereng å danse om foreldrenes skilsmisse. Video: TV 2 / Vilde Holta Røssland / Rød Løper Vis mer

Leste artikkel

Overfor Page Six avslører kilder at John droppet å informere Jenny om at han skulle levere inn skilsmissepapirer. Til hennes store fortvilelse skal hun ha funnet ut av det gjennom mediene.

- Hun visste ingenting om at han planla å begjære skilsmisse. Hun fant det ut da Page Six publiserte artikkelen. Hun så det aldri komme, forteller kilden til Page Six.

Nyheten om at ekteskapet hang i en tynn tråd skal ha blitt enda verre for Jenny da Page Six også skrev en sak om at John angivelig har begynt å date den 33 år gamle fitnessinfluenseren Alina de Almeida.

Kilden forklarer videre at Jenny ikke skal ha visst om Alina de Almeida før artikkelen ble publisert.

ENSOM: Venke Knutson gjestet «Lindmo» hvor hun blant annet fortalte om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

- Ikke noe tegn

Kilden legger heller ikke skjul på at det skal ha kommet som et sjokk for Jenny, som skal ha trodd at ekteparet jobbet med problemene sine.

- Familien var glad og det var ikke noe tegn til noe unormalt, likevel søkte John om skilsmisse fire uker senere, forteller kilden.

Ifølge kilden skal romansen ha pågått en stund, og han skal ha tatt med de Ameida på middag under en prisutdeling. De skal imidlertid ha sittet på ulike bord.

BRUDDRYKTENE: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl snakker om bruddryktene. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Forhandlinger

Ifølge Page Six bor John for tiden med Alina de Almeida i en leilighet han eier med Jenny, men uten at hun er informert.

I tillegg har Page Six snakket med en kilde innad i skilsmissesaken som har bekreftet at John har trukket søknaden. Det skal være for at begge parter skal kunne forhandle utenfor rettssalen og utenfor medias søkelys.

Han kan derimot gjeninnføre søknaden når som helst.

RIV I HJERTET: I kveldens Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Milliardæren er ifølge Forbes god for ikke mindre enn fire milliarder amerikanske dollar, noe som er nærmere 35 milliarder norske kroner.

Dermed er formuen som skal fordeles mellom Paulson-ekteparet mildt sagt enorm.

LES OGSÅ: Endelig viser hun frem kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer