Coleen Rooney:

- Kona vil gi Rooney en ny sjanse

Vil forsøke å redde ekteskapet.

TURBULENT UKE: Torsdag kveld ble Wayne Rooney arrestert for fyllekjøring etter å ha kjørt en bil sammen med en 29 år gammel kvinne. Kona Coleen Rooney skal ha blitt rasende som følge av hendelsen, men ønsker angivelig å gi ekteskapet en ny sjanse. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT UKE: Torsdag kveld ble Wayne Rooney arrestert for fyllekjøring etter å ha kjørt en bil sammen med en 29 år gammel kvinne. Kona Coleen Rooney skal ha blitt rasende som følge av hendelsen, men ønsker angivelig å gi ekteskapet en ny sjanse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I helgen smalt nyheten om at fotballspiller Wayne Rooney (31) var arrestert for fyllekjøring etter en fuktig kveld på byen.

Everton-stjernen skal ha festet sammen med den 29 år gamle alenemoren Laura Simpson, som skal ha vært passasjer i bilen da Rooney ble stoppet.

Saken har ikke gått upåaktet hen i internasjonal presse, og 31-åringens kone Coleen Rooney (31) skal ha blitt rasende da hun fikk vite om ektemannens fuktige aften.

Coleen var på Mallorca med deres tre sønner, Kai (7), Klay (4), og Kit (1,5), men dro umiddelbart hjem til Storbritannia, hvor hun skal ha søkt tilflukt hos foreldrene.

MALLORCA: Coleen var på ferie med parets tre barn da ektemannen hadde en fuktig kveld på byen. Foto: Splash News
MALLORCA: Coleen var på ferie med parets tre barn da ektemannen hadde en fuktig kveld på byen. Foto: Splash News Vis mer

- Hun er rasende

Flere kilder har hevdet at ekteskapet skulle være over som følge av skandalen, men nå skal Coleen - som er gravid med parets fjerde barn - angivelig ha gitt Rooney en ny sjanse.

- Hun er rasende, men etter flere samtaler med nær familie og venner har hun konkludert med at hun ikke ønsket at ekteskapet skal være over, sier en kilde nær Coleen til The Sun.

- Hun er trebarnsmor med fjerdemann på vei, og har et sterkt ønske om å holde familien samlet, påstår kilden.

HØYGRAVID: Wayne Rooney blir stadig heiet på av kona og deres tre barn mens han spiller fotballkamp. Nå venter ekteparet barn nummer fire. Foto: Reuters
HØYGRAVID: Wayne Rooney blir stadig heiet på av kona og deres tre barn mens han spiller fotballkamp. Nå venter ekteparet barn nummer fire. Foto: Reuters Vis mer

- Sarkastisk

I flere innlegg på Twitter advarer imidlertid Coleen mot å tro på alt man leser eller hører.

- Jeg ville likt å møte alle disse såkalte vennene mine, som kjenner meg så godt, skriver hun og legger til:

- Jeg var sarkastisk når det kom til alle disse fantastiske kildene som pressen har snakket med ... som jeg antakelig aldri i mitt liv har møtt før! Jeg har de beste vennene.

Baby number 4 is on its way. Can't wait to meet the new member of our family 😁@coleen_rooney

A post shared by Wayne Rooney (@waynerooney) on

Etter at fotballproffen ble arrestert i helgen, skal han ha gjort alt han kan for å redde ekteskapet. Det er nemlig ikke første gang Wayne Rooney havner i trøbbel. I 2004, kort tid etter at paret forlovet seg, ble det kjent at han en rekke ganger hadde kjøpt sex - mens de var sammen.

I 2010 hevdet en 21 år gammel prostituert at hun skal ha hatt en affære med Rooney, samtidig som Coleen var høygravid med sønnen Kai.

Kort tid etter sto også en 23 år gammel kvinne frem med samme historie.

LES OGSÅ: Var utro med 21-årig eskortepike

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer