- Kona tok overdose

Her er den dramatiske 911-samtalen...

TOK OVERDOSE: Larry Kings kone, Shawn. Foto: Stella Pictures
TOK OVERDOSE: Larry Kings kone, Shawn. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Nettstedet RadarOnline.com melder at Larry Kings (76) kone, Shawn (50), tok en overdose i slutten av mai, og har fått tak i den dramatiske 911-samtalen fra da ulykken var ute.

Det var Shawns far, Karl Engemann, som fant datteren bevisstløs i hennes hjem i Provo, Utah den 28. mai, og ringte nødnummeret.

- Jeg klarer ikke å vekke henne opp, fortalte Engemann til operatøren. Under samtalen blir det klart at Shawn hadde tatt for mange piller. Deretter sendte operatøren en ambulanse til huset.

- Hun kan ha tatt for mye av medisinene. Jeg tror ikke hun har gjort det med vilje. I går kveld virket hun forvirret over hva hun hadde tatt, forrige gang hun tok noe.

Faren skal ha vært overbevist om at det ikke skal ha dreiet seg om et selvmordsforsøk.

- Nei, nei, nei. Dette er ikke et selvmordsforsøk, sier han.

Engemann forteller at datteren går på medisiner som hjelper mot angst og depresjoner, og sier at alt var ved det vanlige da han forlot datterens hjem kvelden før.

- Hun er bevisstløs. Jeg slo til henne og jeg har ropt til henne. Hun åpner øynene halvveis og lukker dem igjen.

Heldigvis gikk det hele bra for Shawn. Både Larry King og Shawn søkte om skilsmisse i april i år, men etter å ha tilbragt tid vekk fra hverandre, skal de ha endret innstilling. Likevel hevder kilder at det langt ifra er et lykkelig ekteskap.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Avlyser sin 8. skilsmisse