Sean Connery:

Kona røper skjult sykdom

Micheline Roquebrune bryter stillheten etter «James Bond»-legendens død.

GIKK BORT: Sean Connery er død, 90 år gammel. Vis mer
Publisert

Lørdag 31. oktober ble det kjent at «James Bond»-skuespiller Sean Connery var død - 90 år gammel.

Dødsfallet ble blant annet bekreftet av sønnen Jason Connery (57), som har gått i farens skuespillerfotspor. Han kunne samtidig fortelle at faren hadde kjempet mot lengre tids sykdom.

- Vi kjemper alle med å forstå denne store hendelsen, fordi det skjedde så nylig, til tross for at faren min har vært syk over lengre tid. En trist dag for alle som kjente og elsket faren min, og et trist tap for alle menneskene rundt i verden som nøt den fantastiske gaven han hadde som skuespiller, uttalte han til BBC.

Døde fredfullt

Det har imidlertid ikke vært kjent hva slags sykdom det har dreid seg om. Nå forteller kona Micheline Roquebrune (91) at han led av den kroniske sykdommen demens.

- Det var ikke noe liv for ham. Han var ikke i stand til å uttrykke seg i det siste. I det minste døde han mens han sov, og det var så fredfullt. Jeg var med ham hele tiden, og han bare gled avgårde. Det var det han ønsket, forteller hun til Daily Mail.

- Han hadde demens og det krevde mye av ham. Han fikk sitt siste ønske oppfylt ved å gå bort uten noe oppstyr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer