Ewan McGregor og Eve Mavraki skilles:

- Kona raser over stjernens nye flørt

Stjernens fraseparerte kone tok ikke nyheten om hans nye flørt godt.

ROMANSERYKTER: Ewan McGregor har en rekke ganger blitt observert med sin skuespiller-kollega Mary Elisabeth Winstead. De har blant annet blitt fotografert kyssende. Nå raser McGregors fraseparerte kone mot romansen. Ewan og Mary Elizabeth spiller sammen i «Fargo» og er her fotografert på rød løper i den forbindelse. Foto: NTB Scanpix.
ROMANSERYKTER: Ewan McGregor har en rekke ganger blitt observert med sin skuespiller-kollega Mary Elisabeth Winstead. De har blant annet blitt fotografert kyssende. Nå raser McGregors fraseparerte kone mot romansen. Ewan og Mary Elizabeth spiller sammen i «Fargo» og er her fotografert på rød løper i den forbindelse. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Forrige uke ble det angivelige bruddet mellom skuespilleren Ewan McGregor (46) og hans kone Eve Mevrakis (51) kjent.

Den skotske «Star Wars»-skuespilleren ble nemlig observert mens han kysset sin skuespillerkollega Mary Elisabeth Winstead (32) på en kafé i London, og kort tid etter gikk kilder nær paret ut til People og hevdet at ekteskapet skal være over, og at paret har vært separert siden mai.

Ifølge kilder til den britiske avisen The Sun, raser nå Eve på eksmannens nye flørt - som hun tidligere har invitert inn i familiens hjem på middag. Dette skjedde sist i desember. Den gang var tilsynelatende 32-åringen bare Ewans motspiller i tv-serien «Fargo».

BRUDD: Ifølge People skal Ewan McGregor og kona Eve Mavrakis skal ha tatt ut separasjon i mai. Nå raser hun mot eksens nye flørt, ifølge flere kilder. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Ifølge People skal Ewan McGregor og kona Eve Mavrakis skal ha tatt ut separasjon i mai. Nå raser hun mot eksens nye flørt, ifølge flere kilder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mary besøkte familiens hus en gang og møtte Eve og barna over en middag. Hun fremsto svært hjertelig. Det virket logisk at hun skulle bli kjent med Ewan og hans familie, skal kilden ha uttalt til avisen.

Var forelsket i Ewan som tenåring
Ifølge kildene er Eve også blitt gjort oppmerksom på at skuespilleren skal ha hatt et tenårings-crush på ektemannen, noe hun inntil nå har vært uvitende om. Kildene hevder den nye informasjonen har etterlatt den nyseparerte Eve knust.

- Hun gjør sitt beste for å håndtere det med verdighet. Men det som gjør det verre er at hun har blitt fortalt at Mary Elisabeth hadde et «tenårings-crush» på Ewan. Det er jeg sikker på at mange mennesker hadde, men de gikk ikke videre til å ha en affære med ham, har kilden uttalt til avisen.

FLØRT: Ifølge flere kilder er Mary Elizabeth og Ewan, som først ble kjent som kolleger, et par. Ingen av dem har foreløpig kommentert ryktene.

Nå skal Ewans familie frykte at 46-åringen gjennomgår en midtlivskrise.

Eve skal ifølge flere kilder være rasende på sin fraseparerte ektemanns flørt, og har de siste dagene blitt observert med store solbriller når hun har vært ute i offentligheten.

Luksusbesøk

Selv om konas side av familien tar affæren tungt, skal Mary Elizabeth være svært lykkelig. Forrige uke skal hun ha vært på besøk hos sin nye flamme, i hans 64 millioner kroners bolig nord i London. Hun skal også ha besøkt hjemmet hans i Los Angeles for nærmere ett år siden.

Det er kanskje ikke så rart at hans skuespillerkollega falt for ham, verken nå eller som tenåring. McGregor fikk mange kvinnelige beundrere etter rollen som fattig forfatter i «Moulin Rouge», og ryktene om at sjarmøren var utro har svirret i mange år.

Likevel har McGregor til stadighet slått tilbake mot utroskapsryktene og erklært sin kjærlighet for kona.

- Det er en herlig følelse når man har vært sammen med noen veldig lenge og man er komfortabel i hverandres selskap, uttalte han i «The Graham Norton Show» i 2012.

Han har likevel uttalt at han periodevis i livet har vært litt av en kvinnebedårer. Likevel ble alt forandret da han møtte Eve Mavrakis, som han nå er fraseparert fra.

- Jeg visste jeg ville være sammen med henne på en annen måte enn de mange, mange, mange kvinnene jeg hadde vært med frem til da, sa han under samme intervju.

Sammen med Eve har Ewan døtrene Clara (21), Jamyan (16), Esther (15) og Anouk (6).

LES OGSÅ: Dette får du ikke se igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer