ET HAV AV DAMER: Liam Gallagher drukner nærmest i nakne damer i den nye videoen "Shine a Light".
ET HAV AV DAMER: Liam Gallagher drukner nærmest i nakne damer i den nye videoen "Shine a Light".Vis mer

Kona raser etter utro-skandalen

... mens Liam Gallagher trøster seg med nakne damer i ny video.

SEOGHØR.NO:  Nicole Appleton (38) skal ha gått berserk da hun denne uka fikk høre at ektemannen Liam Gallagher (40) fikk en datter med den amerikanske journalisten Liza Ghorbani for syv måneder siden.
 
  Nå har hun ifølge Contactmusic flyktet til søsteren Natalie i Florida, sammen med sønnen Gene (12) som All Saints-sangeren har med Oasis-rockeren.
 
– Nicole måtte finne ut av utroskapen mens de var på ferie sammen på Ibiza gjennom avisene, røper en venn til ukebladet Grazia.
 
– Hun ble rasende og konfronterte Liam, som insisterte på at det hele var en løgn. Nå har hun flyktet til søsteren sin for å finne ut av hva hun vil gjøre framover, fortsetter kilden.

I mellomtiden skal Gallagher ha blitt igjen og druknet sorgene i enorme mengder alkohol.

Bryter sammen hele tiden
Det var under et intervju i 2010 at flørten med New York Times-journalisten skal ha begynt. I januar kom datteren Gemma (7 mnd.) til verden. Ifølge New York Post skal moren ha krevd 18 millioner kroner av Oasis-rockeren.
 
– Nicole prøver å være tapper for sønnen. Men hun bryter sammen hele tiden og kan ikke forstå hva som har skjedd, røper kilden til Grazia.
 
Paret har vært sammen i 13 år og giftet seg på Valentinerdagen i 2008.
 
Trøster seg med nakne damer
  Rockeren selv derimot ser ikke ut til å ta bruddet fullt like tungt. Kort tid etter at nyheten brast, ble han observert i het flørt med en assistent å bassengkanten.
 
Nå har han også gjort ferdig en ny video med sin nye gruppe Beady Eye – der  Champagne Supernova"-sangeren svømmer i et hav av nakne damer.
 
LES OGSÅ: Vil skilles