IKKE VELDIG BITTER: - Hos oss er det ikke sånn at storfamilien samles når det er klart for en ny episode, sier «Farmen»-Bjørn Egil, som har fått mye oppmerksomhet den uka han fikk være på TV.
IKKE VELDIG BITTER: - Hos oss er det ikke sånn at storfamilien samles når det er klart for en ny episode, sier «Farmen»-Bjørn Egil, som har fått mye oppmerksomhet den uka han fikk være på TV.Vis mer

- Kona og barna synes det er pinlig

Men årets første utslåtte «Farmen»-deltager forlot ikke TV 2-gården med et tungt hjerte...

SEOGHØR.NO: Den første tvekampen i årets «Farmen» er over, og det var til slutt førstekjempe Bjørn Egil Mogenstad (41) som måtte se seg slått i kunnskapskonkurransen mot Daniel Godø (22).

Men den staute bergenseren er ikke veldig skuffet av den grunn.

- Bra at jeg røk

- At jeg tapte mot Daniel gjenspeiler nok bare det faktum at motivasjonen til de andre deltagerne var sterkere enn min. For meg var det helt greit å reise hjem, medgir han til Seoghør.no.

- Tapte du med vilje?

- Nei, det vil jeg ikke si. Men jeg var nok mindre motivert enn de andre på gården, og derfor var det nok også bra at det var jeg som røk ut. Nå er det bare topp motiverte deltagere igjen på gården, sier den hjemsendte «Farmen»-deltageren.

- Helt reelt

RØK UT: Bjørn Egil har fått mye oppmerksomhet i de første episodene av årets «Farmen». Foto: TV 2
RØK UT: Bjørn Egil har fått mye oppmerksomhet i de første episodene av årets «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer

Bjørn Egil har fått mye oppmerksomhet på skjermen i den drøye uka han fikk være med, først og fremst for sin paddefobi, men også for sin avsky for avføring, utedo og alt som har med ekskrementer fra dyr å gjøre.

- Jeg tror det er mange TV-seere som synes det er fint at jeg røk ut, at «pinglen» forsvinner ut av programmet. Endelig kan man fokusere på det «Farmen» egentlig handler om, forteller han med et smil.

- Har du virkelig så store fobier, eller er framstillingen litt vel overdreven?

- Det er helt reelt det som vises på TV, men samtidig er det jo det eneste man ser! De som kjenner meg vet at jeg ikke går ut av hytta i skumringen. Jeg forholder meg ikke til dette i det daglige...

Samler ikke storfamilien

41-åringen innrømmer at kona Hilde (43) og barna Synne (16), Erlend (15) og Magnus (5) synes det har vært en utfordring å se pappa på TV-skjermen.

- De synes det er pinlig, men mindre pinlig enn jeg fryktet, egentlig. Men «Farmen» har ikke vært så viktig for oss heller, hos oss er det ikke sånn at storfamilien samles når det er klart for en ny episode, forteller Bjørn Egil Mogenstad til Seoghør.no.

«Farmen» fortsetter med uforminsket styrke neste uke, og allerede mandag skal ny storbonde velges.

LES OGSÅ: - Jeg gjorde en stor, stor tabbe

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.