Kona nekter å ta tilbake Robin Thicke

- Han må bevise at han kan være en god ektemann.

BRUDD: I februar ble det kjent at Robin Thicke og kona Paula Patton har bestemt seg for å skilles. Sammen har de sønnen Julian.  Foto: FameFlynet
BRUDD: I februar ble det kjent at Robin Thicke og kona Paula Patton har bestemt seg for å skilles. Sammen har de sønnen Julian. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden det i februar ble kjent at Robin Thicke (37) og hans kone Paula Patton (38) skal skilles, har «Blurred lines»-sangeren flere ganger tryglet offentlig om å bli tatt tilbake.

Det vakte sterke reaksjoner da 36-åringen og Miley Cyrus (21) fremførte en ekstremt utfordrende «Blurred Lines»-duett foran millioner av unge fans under fjorårets MTV Video Awards .

LAGDE SKANDALE: Miley Cyrus og Robin Thicke overrasket TV-seerne med sitt frekke sceneshow under MTV Video Music Awards. Foto: Stella Pictures
LAGDE SKANDALE: Miley Cyrus og Robin Thicke overrasket TV-seerne med sitt frekke sceneshow under MTV Video Music Awards. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kort tid etterpå ble Thicke også utsatt for utroskaprykter etter at han ble avbildet sammen med en ung blondine mens han befølte henne på rumpa.

Saken fortsetter under bildet.


Nå sier venner av Paula til nettsiden TMZ at hun ikke vil vurdere om å ta tilbake Robin, før han har vist at han vil ta ekteskapet på alvor.

- Han må bevise at han kan være en god ektemann, sier kilden til nettstedet.

Paret har sønnen Julian (3) sammen.

Selv om Paula foreløpig ikke har gitt noen tegn på at hun er villig til en gjenforening, kan ektemannen trøste seg med at hun heller ikke har gått videre med skilsmisseplanene.

- Hun bruker mye tid på å tenke seg om, men foreløpig vil hun ikke gi ekteskapet en ny sjanse sier kilden til TMZ.

LES OGSÅ: Skilles etter åtte år

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer