ROSER KOLLEGAENS BART: - Claus har jo klart å få til en utrolig fyldig bart, sier Jon Hartvig Børrestad, som sammen Claus Lundekvam og flere andre kolleger i TV 2 Sporten i hele november har latt barten gro til inntekt for kreftsaken. Foto: Privat
ROSER KOLLEGAENS BART: - Claus har jo klart å få til en utrolig fyldig bart, sier Jon Hartvig Børrestad, som sammen Claus Lundekvam og flere andre kolleger i TV 2 Sporten i hele november har latt barten gro til inntekt for kreftsaken. Foto: Privat Vis mer

- Kona mi gleder seg til barten forsvinner

TV 2-profilene har ingen planer om å beholde ansiktspryden etter en hårete måned i studio.

Publisert
SEHER.NO: Programleder Jon Hartvig Børrestad (34) og hans kolleger i TV 2s Premier League-sendninger har den siste måneden latt bartene gro til inntekt for veldedighetsaksjonen Movember, som vil skape oppmerksomhet rundt prostatakreft.

Resultatene har blitt svært varierte, ifølge Børrestad. Selv synes han ekspert-kommentator og tidligere landslagsspiller Claus Lundekvam er den som har kommet heldigst ut.

- Det har blitt mye barteprat på jobben, ja. Claus sin har blitt ganske fin, synes jeg. Han har jo klart å få til en utrolig fyldig variant. Alexander Schou er den dårligste. Han har fått det han kaller en tynn, blond «bestemorbart».

- Min ser heller ikke bra ut, men jeg er faktisk overrasket over at jeg hadde så pass mye hårvekst, sier han til Seher.no.

Siden starten av november har TV 2-profilene også tatt i mot donasjoner til kreftsaken på nettsidene til Movember-prosjektet.

Så langt har Børrestads barte-stunt alene fått inn over 11 000 kroner, men den populære programlederen understreker at det fortsatt er mulig å støtte det gode formålet.

Suksessen har imidlertid ikke ført til endringer i planene om å finne fram barberhøvelen så fort måneden er over.

Børrestad - som i sommer giftet seg med Marion Kinden - legger ikke skjul på at det ikke bare er han som ser fram til hårene på overleppa er borte.

- Kona mi gleder seg veldig til barten forsvinner, hun også. Men det er viktigste er at vi har klart å skape oppmerksomhet om en veldig god sak, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV 2 Sporten-Thea ble sjekket opp av gift par  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer