- Kona mi er veldig forståelsesfull

«Lilyhammer»-aktuelle Steven Van Zandt får ikke trøbbel på hjemmebane, selv om han er mye i Norge.

SEOGHØR.NO: Mandag var det pressevisning for sesong tre av den svært suksessfulle serien «Lilyhammer», og Steven Van Zandt (63) er på plass i Norge for å promotere serien han er regissør og skuespiller i.

Stjernen tilbringer mye tid i Norge, i forbindelse med «Lilyhammer». Privat er han gift med skuespiller Maureen Van Zandt.

ARBEIDSNARKOMAN: Steven Van Zandt jobber også når han er hjemme på ferie.  Foto: Espen Solli
ARBEIDSNARKOMAN: Steven Van Zandt jobber også når han er hjemme på ferie. Foto: Espen Solli Vis mer

- Du er mye borte fra hjem og familie. Hvordan pleier du forholdene på hjemmebane?

- Heldigvis har jeg en veldig forståelsesfull kone og hund. Hunden kjenner meg fortsatt igjen når jeg kommer hjem. Første sesongen var best, for da jobber jeg en uke også reiser jeg hjem en uke. Det var ekstremt effektivt, for da fikk jeg jobbet hjemme også.

For den travle skuespilleren har mange sko å fylle, og når han er hjemme på «ferie», så jobber han da også.

KONA: Steven Van Zandt og kona Maureen spilte ektepar i den populære HBO-serien Sopranos på 90-tallet. De to giftet seg i 1982. Her under en tilsteldning i New York i 2010. Foto: Stella Pictures
KONA: Steven Van Zandt og kona Maureen spilte ektepar i den populære HBO-serien Sopranos på 90-tallet. De to giftet seg i 1982. Her under en tilsteldning i New York i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har jo fortsatt radioprogrammet mitt hjemme, som er veldig viktig. Men selv nå så reiser jeg hjem annenhver uke eller noe sånt, så jeg er ikke borte for lenge, sier han.

- Jeg er veldig kjedelig

Men da Seoghør.no spør om han kan fortelle oss noe vi ikke vet om han, blir han stum. Steven forteller at han nemlig ikke har noe liv utenom jobben.

- Jeg tror ikke det er noe dere ikke vet. Alt jeg gjør er å jobbe, det er livet mitt. Nordmenn er mye mer fornuftig, de jobber for å leve. Vi amerikanere lever for å jobbe, og slik definerer vi oss. Jeg har mange forskjellige personligheter, og dere har møtt alle. Men nøkkelen er å være rett personlighet til rett tid.

Multitalentet Steven Van Zandt er både musiker, skuespiller, produsent og regissør, og forteller at han ikke har problemer med å sjonglere de forskjellige rollene.

- Rockestjernen i meg kan ikke regissere showet, det kommer ikke til å fungere. Da må jeg bytte til regissøren, og det krever forskjellige personlige egenskaper å bytte roller på den måten. Jeg holder alt i orden, også bruker jeg rett rolle til rett tid. Jeg er veldig kjedelig person, sier han.

LES OGSÅ: Lilyhammer til USA