Hugh Grant:

- Kona mi ble kidnappet

Opplevde skrekken på bryllupsreise.

SKREMMENDE: Den britiske skuespilleren Hugh Grant (57) og han svenske kone Anna Eberstein var nylig på bryllupsreise i Paris. Nå forteller Grant om en taxitur som tok en dramatisk vending. Foto: NTB Scanpix
SKREMMENDE: Den britiske skuespilleren Hugh Grant (57) og han svenske kone Anna Eberstein var nylig på bryllupsreise i Paris. Nå forteller Grant om en taxitur som tok en dramatisk vending. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var i slutten av mai at den britiske skuespilleren Hugh Grant (57) giftet seg med kjæresten gjennom flere år, den svenske tv-produsenten Anna Eberstein.

Tilbake fra bryllupsreisen har Grant litt av en historie i ryggsekken. Opplevelsen 57-åringen helst skulle ha vært foruten, ble fortalt av Grant selv under en opptreden i talkshowet «Late night with Seth Myers» nylig - og starter slik:

- Kona mi ble kidnappet, forteller han, ifølge The Telegraph.

DRAMATISK: Bryllupsreisen i Paris gikk ikke helt som planlagt for Hugh Grant og Anna Eberstein. Her avbildet sammen i den franske hovedstaden under French Open 10. juni. Foto: Reuters / NTB Scanpix
DRAMATISK: Bryllupsreisen i Paris gikk ikke helt som planlagt for Hugh Grant og Anna Eberstein. Her avbildet sammen i den franske hovedstaden under French Open 10. juni. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Fikk panikk

Det var under en taxitur i Paris at ovennevnte dramatikk utspilte seg, ifølge Grant. Det nygifte paret var på vei ut av bilen da de havnet i klammeri med taxisjåføren.

- Jeg hadde ikke kontanter, og hadde på forhånd forsikret meg om at bankterminalen hans var i orden. Da vi kom fram, virket den ikke. Han maste deretter etter penger, men det hadde jeg ikke. Da brøt helvete løs, forteller Grant.

Videre forteller «Notting Hill»-stjerna at de først prøvde å løse saken ved å kjøre til en minibank. Da denne heller ikke virket, fikk Grant panikk, og ba sin kone, som fortsatt satt igjen i bilen, om å gå ut.

- Det var jo bare snakk om seks euro eller noe sånt, så jeg sa til sjåføren at vi ikke skulle betale. Da kjørte han plutselig av gårde med kona mi i bilen, sier Grant, og legger til:

- Det la en liten demper på bryllupsreisen, kan du si. Anna ble ganske fornærmet fordi jeg ikke løp etter bilen, men hva er poenget når den kjører i 80 kilometer i timen? Det hadde jo ikke sett bra ut.

- Skikkelig fint

Skuespilleren sier ingenting om hvordan den bisarre taxihistorien endte, men konstaterer i stedet følgende:

- Jeg krangler alltid med taxisjåfører i Paris, de er ikke spesielt hyggelige.

Saken fortsetter nedenfor.

SKREKKSLAGEN: Hugh Grant forteller til programleder Seth Meyers at han fikk panikk under taxituren. Samtidig mener han at taxisjører i Paris generelt er mugne folk. Foto: NTB Scanpix
SKREKKSLAGEN: Hugh Grant forteller til programleder Seth Meyers at han fikk panikk under taxituren. Samtidig mener han at taxisjører i Paris generelt er mugne folk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Grant og Eberstein har vært et par i seks år, og har tre barn sammen. I tillegg har førstnevnte to barn fra tidligere forhold.

Da Grant, som har vært aktuell med tv-serien «A Very English Scandal» de siste månedene, var gjest hos morgenprogrammet «Today» tidligere denne uka, snakket han om bryllupet for første gang.

57-åringen fortalte blant annet at han «burde ha giftet seg tidligere»:

- Det er skikkelig fint å være gift, jeg kan ikke late som noe annet, sa han.

Droppet brudekjolen

Grant benyttet også anledningen til å fortelle at han synes det er «forferdelig» å reise sammen med hele familien.

- Jeg prøver å få dem (barna) til å reise med moren eller med barnepikene, sa han spøkefullt.

Saken fortsetter nedenfor.

Det var i rådhuset i London, fredag 25 mai, at Grant og Eberstein ga hverandre sitt ja. Ettersom duoen ikke valgte å gifte seg i en kirke, gikk heller ikke Eberstein i noen brudekjole.

Ifølge britiske medier gikk hun i stedet kledd i et hvitt miniskjørt med en lyseblå skjorte til. Skoene skal også ha vært av det avslappede slaget: Sandaler.

Grant bar på sin side en enkel sort dress. Etter vielsen forsvant det nygifte paret inn i en svart bil sammen med familien, før de ifølge britiske aviser dro videre til et hemmelig sted, der feiringen kunne fortsette.

Kritisk til ekteskap

Til tross for Grants nylige ekteskapsinngåelse, har ikke 57-åringen alltid vært like begeistret for ideen om ekteskap.

I et intervju med radiolegenden Howard Stern (64) i 2016, kom skuespillerstjerna med uttalelser om at folk rett og slett ikke er skapt for å være i trofaste, monogame forhold.

- Jeg kan se det vakre aspektet hvis du gifter deg med akkurat den rette personen, din beste venn - og det er koselig og herlig. Men, folk gjør så mange feil, sa han, før han la til:

- Jeg synes det er noe uromantisk med ekteskap. Du stenger deg av.

LES OGSÅ: Derfor kommer ikke avdøde Alan Rickman til å bli hyllet i «Love Actually»-oppfølgeren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer