Bob Saget:

Kona med hjerteskjærende uttalelse etter dødsfallet

- Bob var mitt alt.

I SORG: Bob Sagets kone, Kelly Rizzo, bryter tausheten etter ektemannens død. Foto: Mediapunch/REX/NTB
I SORG: Bob Sagets kone, Kelly Rizzo, bryter tausheten etter ektemannens død. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne uka kom den triste beskjeden om at komiker og skuespiller Bob Saget hadde blitt funnet død på et hotellrom i Florida, 65 år gammel.

Etterforskerne har ikke funnet noen tegn på noe kriminelt eller narkotikabruk i saken. Dødsårsaken granskes nå av en rettsmedisiner.

I dagene etter at dødsfallet ble kjent, har flere av komikerens kollegaer og gode venner uttalt seg om den tunge sorgen. Mandag delte også datteren hans den siste meldingen 65-åringen sendte.

Nå bryter kona, Kelly Rizzo (42), tausheten etter den tragiske bortgangen.

MØTTES IGJEN: I denne reklamefilmen fikk man et gjensyn med Bob Saget, John Stamos (50) og Dave Coulier (54) fra serien Under samme tak. Video: Oikos Yogurt Vis mer

- Mitt alt

Saget etterlater seg kona Kelly Rizzo og de tre barna Aubrey (34), Lara (32) og Jennifer (29). Døtrene fikk han med ekskona Sherri Kramer. Han fikk ingen barn med Rizzo.

Paret giftet seg i oktober 2018. Det avslørte den nå avdøde komikeren på Instagram.

- Hele hjertet mitt. Bob var mitt alt. Jeg er så fullstendig knust og i vantro. Jeg er så dypt berørt av all kjærlighet og hyllestene fra vennene våre, familien, hans fans og kollegaer, sier hun i en uttalelse til E! News.

42-åringen forteller videre at hun har planer om å dele flere ord om den avdøde ektemannen ved et seinere tidspunkt.

- Når tida er inne og når nyheten ikke er så fersk, gleder jeg meg til å dele mer av Bob med dere. Å dele hvor mye han betydde for meg, for alle rundt ham og hvor mye fansen og vennene hans betydde for ham. Takk for at dere respekterer privatlivet mitt i denne perioden.

«Showtime!»

Komikeren hadde den siste tida vært på turné. Seinest lørdag kveld opptrådte han i Jacksonville i Florida.

FORFERDELIG TRAUMATISK: I boken «Et planteliv» åpner influenser Belinda Jakobsen om farens dødsfall. Video: Se og Hør Vis mer

Tidligere denne uka avslørte hans eldste datter, Aubrey, at han sendte henne en søt tekstmelding kort tid før han døde. Meldingen delte hun på Instagrams historiefunksjon.

«Takk. Elsker deg. Showtime!» skrev Saget, ifølge Us Weekly.

Dette var hans siste melding til datteren.

LES OGSÅ: Marius Borg i syp sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer