- Kona måtte sette seg ned da hun så barten

Håvard Lilleheie tviler på at han får lov til å beholde ansiktspryden.

EN HERRE MED BART: - Jeg har aldri gått med bart før, sier Håvard Lilleheie om sin nye ansiktspryd. Her er han sammen med dansepartneren Elena Bokoreva Wiulsrud under lørdagens «Skal vi danse» Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
EN HERRE MED BART: - Jeg har aldri gått med bart før, sier Håvard Lilleheie om sin nye ansiktspryd. Her er han sammen med dansepartneren Elena Bokoreva Wiulsrud under lørdagens «Skal vi danse» Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  "Showman"-programleder Håvard Lilleheie (37) tok i bruk alle sine enertainer-kunster da han lørdag gikk videre etter omdans mot Andrine Flemmen i "Skal vi danse".

- Jeg følte jeg ga alt. Holder det så holder det, hvis ikke har jeg gitt alt, sa han etter at han vært ute på gulvet for andre gang.

Et av knepene han brukte i håp om å sjarmere publikum til å stemme på ham, var en helt fersk bart under nesen.

Til Seher.no avslører han at hårveksten var noe han bestemte seg for kort tid før han skulle i aksjon.

- Jeg sparte skjegg i en uke, og da jeg kom opp og skulle styles av før sending, syntes stylisten at vi skulle fjerne alt utenom barten. Jeg har aldri hatt bart før, og er ganske fornøyd med hvor fyldig den ble.

Lilleheie - som privat er gift med sin Anita Lilleheie - tror imidlertid ikke barten er kommet for å bli.

- Kona måtte sette seg ned da hun så den. Jeg tror ikke hun ville latt meg beholde den, sier han og ler. 
Håvards dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud synes imidlertid Håvard kler sin nye ansiktshår.

- Vanligvis er jeg ikke så glad i menn med bart, men synes den passer fint på han, smiler hun til Seher.no.

Etter å ha konstatert at han får en ny sjanse i «Skal vi danse» tror imidlertid ikke Håvard at han kommer til å beholde barten til neste lørdag.

- Det er jo viktig å overraske med noe nytt hver gang. Neste uke er jeg nok tilbake som elegant gentleman, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Aylar: - Holdt på å kaste opp før dansen